reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Ptyśka dzięki,właśnie mój mózg wpadł na to aby gazetkę zobaczyć buhahahahaha. Na allegro sztuka od 1,16 za pieluszkę,ale nie wiem co ona tam warta jest.Ja chciałam kupić za 17,90 -10szt.

Aguga z zakupem terty na allegro to bym uwazala. Albo najpierw sprawdzila w sklepach.
Ja kubie kupialm 2 paczki. Pierwsza ogladalam a potem dokupilam druga i juz sie pomyslalam zeby do paczki zajrzec. A sa rozne jakosci tych pieluch. Jedne mialam takie gesta tkane, widac ze porzadne. A te drugie to takie jakby rzadsze, przesiane. Uzywalam wszystkich bo do to wytarcia czy podlozenia malemu ale potem te gorszej jakosci juz nie odkladalam do workow tylko do sprzatania wzielam.

A i zwroc uwage na rozmiary bo sa rozne. Widzialam na allegro po 1,15 ale 40/80. Drozsze sa te wieksze: 60/80, 70/80. A te wieksze i porzadniejsze to tez po 4-5 zl sa w rozmiarze 80/80. Tazke trzeba patrzec
Te z Lidla 80/80

A te z Lidla wygladaja dobrze, ja wzielam z niebieskimi miasiami. W sklepach te z wzorem te sa drozsze z tego co pamietam

Ostatnia edycja:
ja kupowałam poprzednio tetry na allegro i też były dwa rodzaje, ale nie zwracałam uwagi przy zamawianiu, czy pisali o jakości, ale do podkładania przy ulewaniu i przebieraniu były wystarczające, więc podobnie jak u jutrzenki :-)

A ja pochwalę się Wam moim pierwszym dziewczynkowym zakupem :-) Przez ostatnie ponad 4 lata zawsze dla chłopca, a tu aż mi tak dziwnie, ale baaardzo fajnie :-)

DSC00779.jpg

LIDL Polska - lidl.pl

po 14,99 tez mam na nie chrapke ale nie ma mnie kto tam zawiezc musze czekac na męża a na autobus mi sie nie chce ,pewnie mi wszystko wykupia :-(
Ptyśka jakbyś jechała pomyśl o koleżance. Ja nie mam jak sie wydostać z domu bo będę miała gości a takie pieluszki tetrowe i bodziaki tez bym chciała:tak: Jakbyś jechała i były to kupuj najwyżej się spotkamy i odbiorę swoją dolę;-)

reklama
Do góry