reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

quote_icon.png
Napisał Mina29

upolowałam dzisiaj u nas na targu 2 namiociki 75DD i 75E

Śliczne (zwłaszcza beż - poluję ostatnio na taki), ale Ty to nazywasz namiotami?? Ostatni kupiłam 70H, a obwód nadal rośnie! Już się zastanawiam czy od razu takiego do karmienia nie kupić, wtedy starczyłby na dłużej, ale jak mi dalej będą rosły to bez sensu. Niestety ten przedział rozmiarowy występuje w bardzo niemiłych cenach:-(

no właśnie miałam to samo napisać, 75E to jeszcze nie namiociki, ja przed ciążą nosiła 70E, a teraz tak jak erde 70H, jak panią w sklepie prosiłam o coraz większy to aż mi głupio było i pani w zapasie pokazała również 70I oraz 70J, jak je zobaczyłam to się modliłam aby w to H się wcisnąć, bo to dopiero były namioty, na głowę by mi weszły, a już się boje że i taki znajdzie się w mojej szafce

reklama
mamba zakupki takie mniamuśne.. a ten dziadkowy bodziak przecudny! Chociaż dechy tez niczego sobie :-D
sonkaa jeżeli kupujesz w necie takie fajne pajacyki to daj linka co? bo super są

dziewczyny nastawcie się za 2-3 lata na ciuszki z nadrukami bohaterów bajek.. Auta i Zygzak, Stacyjkowo, Tomek I przyjaciele.. to stare bajki ciągle na topie.. w ciuchach można znaleźć je często

O Mallinowa_Paula.. komplecik zwierzątkowy kolorek zaakceptowany :-D

erde.. niestety takie rozmiary jak nasze od E w dół są coraz droższe bo są niespotykane.. ale cóż.. damy radę!
właśnie te rozmiary mnie zastanawiają.. bo z poprzedniej ciąży chodzę w miękkim 75F a te 2 mają 2 różne rozmiary a pasują.. pod biustem mam 75 a w biuście 102 więc sama nie wiem jaki rozmiar.. co firma inaczej
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa BIANCA r. 75 F (2332199682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z tabelki rozmiarów na tej aukcji wynika że powinnam kupować 75H.. ale biustonosz to ja muszę zmierzyć.. nie kupię na aukcji

Ostatnia edycja:
marand ja juz mialam miseczke 75C a w krotkim czasie doszlo do 75F wiec jak dla mnie to sporo za duzo juz i ciezko wiec jak ktos ma maly biust to raczej przy takich rozmiarach to juz sie namiotem nazywa;-) sama jestem ciekawa na vczym skoncze....oby nie zawiele bo nie udzwigne:baffled:

maliniwa!! tfffffffuuuuuuuuuuuuuuu tfffffffffuuuuuuuuuuuuuu przeklinam te twoje Z:baffled::crazy: nie nie ja nawiecej sie juz nie zgadzam bo nie udzwigne nie luvbie takich cycoli u siebie:zawstydzona/y:

maliniwa!! tfffffffuuuuuuuuuuuuuuu tfffffffffuuuuuuuuuuuuuu przeklinam te twoje Z:baffled::crazy: nie nie ja nawiecej sie juz nie zgadzam bo nie udzwigne nie luvbie takich cycoli u siebie:zawstydzona/y:

ja też nie lubię, ale co zrobić jak wpływu na to nie mam, dobrze że chociaż mąż zadowolony to przynajmniej taka korzyść z tego:-p

oraz skompletowałam taki dresik dla mojego tygryska :-) :

sebz3b.jpg
Takie same spiochy dzis mialam kupic jak ten 'dresik' :)

Śliczne..............Niestety ten przedział rozmiarowy występuje w bardzo niemiłych cenach:-(
Ja wlasnie przed ciaza kupowala, sobie biustonosze 80H Teraz to juz nawet niewiem jaki mam.. b bisutonosz naciagnal sie ze mna, a w zaden inny sie nie mieszcze wiec zostalam o jednym :D
Jutro musze wlasnie troche neta przegladnac i cosik kupic, poki na miejscu w Polsce jestem, latwiej bedzie w razie czego wymieniac itp :)

A to moje dzisiejsze zakupy :
Zobacz załącznik 467743Zobacz załącznik 467744Zobacz załącznik 467745

i takie troche tematyczne: :)

Zobacz załącznik 467746Zobacz załącznik 467747Zobacz załącznik 467748

Emotion- no tak,ale nawet gorącej dziewczyny nie ubierzesz w krótkie spodenki w styczniu hihih :-) w sumie-są różne sposoby-zawsze można założyć rajstopki, na to krótkie spodenki i już mamy modny strój :-D
a takie typowo letnie rzeczy to przydadzą nam sie dopiero w rozmiarze 6-9 i 9-12mies.
Oczywiście każdy dzidziuś jest inny- jedne urodzą się większe,inne mniejsze i różnie to z tymi rozmiarami będzie.
hehe wiem wiem :) Staram sie takk rozmiaami planowac mniej wiecej zakupy jaki rozmiar na kiedy, kilka rzeczy mam 6-9 lub 9-12 wasnie, tak licze sobie jak cosik kupuje :) Czasem jest cos fajnego ale nie w malym rozmiarze jak naprzyklad koszulka ktora kupilam 'daddys girl'' wiec nie mialam wyjscia :D
Musze wogule chyba liste zrobic w koncu - albo swoja odkopac jak bede w irlandii spowrotem :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
emotion słodziutkie .. mnie najbardziej te zadziorne z napisami się podobają :)

aaa zapomniałam. .kupiłam w Lidlu czarne legginsy i 2 tuniki tą w kwiaty i ceglastą...kupiłam większe bo przecież jeszcze urosnę.. :-)

Ostatnia edycja:
Do góry