reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

u nas wozerk 3 w 1 sie nie sprawdzil ciezki niewygodny nieporeczny ciezko sie sklada tzw 2 rece potrzebne a my sporo busami jezdzimy tutaj. mielismy spacerowke z siedzeniem kubelkowym co kazdemu odradzam. mloda przenioslam do parasolki jak miala 5 mcy:tak: tam oparcie rozkladalam na plasko badz ciut wyzej i tyle.
wczoraj bylam na markecie rzeczy uzywanych ogladalam wozki i postanowilismy z mezem dokupic gondole do tego co juz mamy. amelkowna jest nauczona chodzic na nogach potrafi naprawde duuuuzo przejsc sama i nie wola na rece. spacerowke juz nie pamietam kiedy wyjmowalam ostatnio:sorry: chyba tylko jak na zakupy ide to biore zeby siatek w rekach nie dzwigac bo mloda spokojna w sklepie sama smiga wszedzie:-) teraz jak do pl latamy nie biore wozka bo poco. niby mam tam taka byle jaka zamowiona z allegro spacerowke ale tez raczej nie bedziemy z niej korzystac chyba ze zaplanujemy clusienki dzien poza domem:-)
zakupilam sobie spodnie ciazowe sztuk dwie te co kiedys syneczki pokazywala z kokarda i spodnie rurki:tak:obawiam sie ze te rurki jak mi nogi podpuchna bede musiala rozcinac:zawstydzona/y: zaczelam juz nabierac wody troche i martwi mnie to ze strasznie szybko sie zaczelo:zawstydzona/y::-( d tego mam 3 bluzki:
Śliczna tunika na każda okazje - kolory (2274513877) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze jeans
CIĄŻOWA TUNIKA Z BOLERKIEM* kratka* SUPER** KOLORY (2270866871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i sweterka znalesc cos nie moge:sorry:

reklama
Zastanawiam sie tylko czy te zamki w tym śpiworku będą poręczne - chodzi o montaż z mniejszego na większe. Czy się nie będzie odpinało...nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi.A moze któraś miałą taki?? Mój poprzedni był wyściełaniy futerkiem wiec naprawdę cieplutki. I takiego tez bede teraz szukac. Rosnący i cieplutki:-D

Azorek masz racje ze te wózki 3 w 1 są ciężkie. Faktycznie w autobusach mało fajnie. Za to w mało sprzyjających warunkach mój był rewelacyjny. W chlapie, sniegu szedł jak mały czołg. Lżejsza spacerowka nie szła tak gładko.
Tuniczki fajne bardzo. Ja szukam tez takich luźniejszych pod biustem, niekoniecznie typowo ciążowych. I spodnie tez mam upatrzone.

Ostatnia edycja:
azorek, a te tuniki to już masz, czy zamówiłaś dopiero? one się nadają na mniejszy brzuszek też? w sensie jakoś się ten materiał ułoży ładnie?

widzisz polcia ja to nawet sie do tego dokopac nie umiem:zawstydzona/y: no cos kiepski dzien mam dzisiaj hihi a moze ty obejzalas te tuniki blizej??? jak one wygladaly? na mniejszy brauszek sie uloza czy nie??

a ja miałam jedną bardzo miłą sytuację. Poszłam do małego sklepiku niedaleko naszego bloku. Taką miałam ochotę na jagodziankę. Weszłam do sklepu i proszę sprzedawczynię o nią.Ona tak na mnie patrzy i na mój wieeelki brzuch i mówi. Wie Pani, wszystkie jagodzianki już sprzedałam. Jedną odłożyłam dla siebie i tą Pani odstąpię:-D Kochana:tak:

Kaka, jaka miła sprzedawczyni. To jak my mieszkaliśmy w W-wie i byłam w ciąży z Olusiem to prawie przez całą ciążę zawsze wołano mnie do kasy bez kolejki, a rano przy pieczywie to były okrooopne więc zakupki robiłam raz dwa :-)
Ostatnio jak byłam w h&m to też do kasy wołały ciężarne bez kolejki, ja się nie pchałam bo póki co nikt nic nie widzi. Ale w Smyku robią tak samo i w paru sklepach też się z tym spotkałam. Nie zapeszając póki co osobiście z żadnymi nieprzyjemnościami się nie spotkałam.

aaa i zapomnialam napisac bylam po staniki nowe....chcialam zaoszczedzic i kupic tanie bo to przeciez na chwile tylko a pozniej i tak moga byc zle na mnie.poszlam do primarka wzielam z wieszakow 4 staniki dwa byly 75dd i dwa 75e-e wygladaly meeeeega wielkie ale poszlam mierzyc. wyszlam zaplakana z przymierzalni w primarku wiekszych rozmiarow nie mieli poszlam do drozszego sklepu i kupilam 75 F:szok: widzialam ze mi cycki troche urosly ale zeby az tyle!!!!!!!!!!!:szok: masakra jakas normalnie. kupilam tylko jeden stanik bo drogi byl ze dwa na zmiane dokupie juz w pl moze sie uda cos na rynku za max 120zl kupic

reklama
u mnie łóżeczko turystyczne się sprawdziło i jeszcze Michaś będzie po Maji zdzierał :-), do niego kupiliśmy zwykły materacyk, jak jeździliśmy do rodziców, czy na wycieczki z noclegiem , to długo, długo używaliśmy łóżeczka :-)

azorek - tuniczki śliczne, ale jak coś ma 37 cm w biuście - nawet x 2 , to ja mogę:zawstydzona/y: tylko pomarzyć

Do góry