reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

sonkaa ja mam teraz pod biustem 75 taki standard ale te bluzki sie rozciagaja przeciez i srednio opatrze na te wymiary w biuscie bo logiczne chyba ze ciazowych nie zrobia takich tyci tyci bo wlasnie w ciazy cycory rosna na potege;-):-)

reklama
no ja wlasnie juz mam F:no: ciekawe to dopiero 4 mc a co bedzi epotem?? maz mnie uswiadomil i zdolowal nieco bo przypomnial mi ze z amlekowna po 6 mcu mi cycki jeszcze skoczyly :((

Azorek, nie chcę Cię straszyć, ale na rynku mam problem ze znalezieniem staniora w rozmiarze 80C (takiego żeby jeszcze ładny był). Oni mają jakieś takie "standardy", ze jak duża miska to pod biustem też musi być dużo..... :angry:
Ale powodzenia, jak znajdziesz dobrą rozmiarówkę w rozsądnej cenie to daj znać gdzie:-)

a propo staników to tak jak wcześniej pisałam ja zamawiam przez taką stronkę internetową bieliznę która jest do odbioru w sklepie stacjonarnym w moim mieście i wczoraj tak sobie myślę zamówię kilka par majtek i jeszcze drugi stanik o rozmiar większy niż ten ostatni i normalnie jakiegoś zaćmienia ciążowego dostałam i zamiast 70I to zamówiłam 70G (obecnie mam 70H) - nie wiem o czym ja wczoraj myślałam i jak dziś rano się obudziłam to zaczęłam myśleć o tych stanikach, że po południu pojadę po odbiór i już się cieszyłam, aż tu nagle mnie olśniło że nie ten rozmiar zamówiłam, no i jestem wściekłą:wściekła/y:

malinowa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu naprawde nic nie mozna wykopac???? a na al wolnosci?? byl jakis tam dom pana czy cps i kiedys tam nawet z triumpha mozna bylo cos dostac...juz dawno tam nie bylam:/ nie wiem jakie sklepy istnieja a jakie juz polikwidowane saehhhh a sklepy dla pan puszystych???moze tam jakies wieksze rozmiary beda mieli? tylko ja tez niepecjalnie chce miekkie staniki takie ze szmatki bo nie czuje sie w nich komfortowo..mam ciagle wrazenie ze suty wystaja i ze widac przez bluzki:zawstydzona/y:

Azorek, do domu pana nie zaglądałam, bo nazwa trumph przeraża mój portfel ;-), a w sklepie dla puszystych może coś kupisz, ale pod biustem dwa razy się owiniesz, więc chyba będzie trzeba bardzo dokładnie przejrzeć ofertę rynkową. Ja szukałam w różnych tańszych miejscach i najlepiej być płaską deską, wtedy masz pełen wybór wzoru, koloru itp, a jak ktoś szczupły a biuściasty to lipa niestety. Czasami jednak, przy odrobinie szczęścia można coś znaleźć.

reklama
kolo zielonego rynku masz taka budke z goframi i lodami i przed budka skrecasz w prawo i jestes na glowackiego za biedronka zaraz :D przeniose nasze rozmowy na priv hihi jak tak dalej tu bedziemy skrobac to chyba wszystcy od reki poznadza topografie glogowa hahaha

Do góry