reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

ja widziałam graco symbio na zywo w Smyku i przeraziłam się wielkością tej dziwnej, kubelkowej spacerówki.. jakoś nie widzę w niej roczniaka.. a tym bardziej dwulatka .

Na razie jestem na etapie espiro ..wydają się dość solidne :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, czy do fotelików samochodowych kupujecie specjalne śpiworki? to się sprawdza? czy taki śpiworek zakłada się na kombinezon czy jakoś na sam fotelik tylko? z Majką nie był potrzebny bo urodziłam końcem kwietnia i nie wiem, z czym to się je

ja widziałam graco symbio na zywo w Smyku i przeraziłam się wielkością tej dziwnej, kubelkowej spacerówki.. jakoś nie widzę w niej roczniaka.. a tym bardziej dwulatka :no: wygląda świetnie, sama byłam na niego baaardzo nastawiona, ale zastanawiam się czy spędzenie paru godzin w takiej pozycji jest wygodne dla dziecka?

Coraz bardziej przekonuję się do tańszej wersji głębokiego wózka, a później jakiejś lepszej spacerówy na wiosnę ;-)
Na razie jestem na etapie espiro .. są tanie i solidne ;-) 3w1 Espiro ATLANTIC + fotel, śpiwor,torba, PARASOL (2271463522) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No właśnie też zastanawiałam się jak z tą spacerówką, niby mamy po Olusiu Maclarena, ale tak jak mówiłam trzeba zobaczyć na żywo. A ten espiro też fajnie wygląda, nie widziałam go wcześniej.

Tak myślę, że zdecydowałam się na wózek dla mojego Maleństwa ROAN Wózek wielofunkcyjny z gondolą i spacerówką MARITA .
Bardzo podoba mi się wersja głęboka, spacerówkę pewnie później zmienię na bardziej zwrotną, ze skrętnymi kołami, ale wersja z gondolą przemawia do mnie jak żadna inna. Wspaniała amortyzacja, można dziecko kołysać do snu w domu, zakochana w nim jestem. Jeśli znacie inne wózki podobne do tych jakich używały nasze mamy - na paskach, dajcie znać. Może jeszcze zmienię zdanie ;-)

Mallinowa te wózki w moim miasteczku są bardzo popularne i gdyby nie to,że dostałam prawie nowy wózek to z pewnością właśnie ten bym kupiła co link wstawiłaś..
Gondolka bardzo duża,super się prowadzi.

Aguga06 dziękuję :) Miałam ten wózek "w ręce" i rzeczywiście super się prowadzi. Nie miałam jednak porównania z innymi tego typu, czyli na paskach. Porównać mogę jedynie z wózkami które mają skrętne koła i inny sposób amortyzacji, te które prowadziłam nie równają się z Maritą. Może któraś z Was miała do czynienia z takim, który lekko się prowadzi i dziecko nie podskakuje na każdej dziurze w chodniku, nie mówiąc o brukowanych ulicach.

reklama
dziewczyny, czy do fotelików samochodowych kupujecie specjalne śpiworki? to się sprawdza? czy taki śpiworek zakłada się na kombinezon czy jakoś na sam fotelik tylko? z Majką nie był potrzebny bo urodziłam końcem kwietnia i nie wiem, z czym to się je

Ja nie miałam. Przykrywałam młodą kocykiem. Ale też mój fotelik nie był montowany do wózka więc nie jezdziliśmy tak na spacery. Młoda transportowana była tylko do samochodu;-). Jeśli zamierzasz zamontować fotelik na wózku i jeździć zimą to pewniewarto.
Ja wogóle zastanawiam się nad zakupem spiworka do gondoli nawet. Pościel się u nas nie sprawdziła. A niektóre śpiworki rosna z dzieckiem i potem do spacerowki jak znalazł.
O czymś takim myslałam;
http://allegro.pl/spiworek-przedluzany-do-wozka-3w1-polar-110cm-i2278255500.html

Widać ze i do fotelika zamontujesz.

Ostatnia edycja:
Do góry