Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
haha! to już wiem gdzie to jest, ale w sklepie nie byłam. Dzięki nam każdy będzie wiedział gdzie kupować staniki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szukalam tej tabelki ale cos znalesc nie moge tez. sa filmiki i zdjecia jak zakladac jak dobrac i lipa. poszperam wieczorem w necie to sie dokopie bo wiem ze byla kiedys u nich ta tabelaA wlasne azorek ty mi dawalas strnke bravissimo z biustonoszami? Gdze tam jest jakas tabela? Bo nie moglam znalesc.
Azorek co do wozkow dobrych gdy czesto sie korzysta z autobusow to mi gosciu polecil wlasnie
WÓZEK VECTOR FX cena 1199.00 PLN
nad nim sie sama zastanawiam, jest niesamowicie 'zwinny', a zeby na jakis prog wjechac czy do autobusu to MASAKRA dwoma palcami wozek obsluzysz