Paja tak to już jest, że jak się wali to wszystko naraz...ale pociesze Cię Sprawa nie dotyczy zakupów...od tego tygodnia mieliśmy być na nowym mieszkaniu, a tu niestety kochana biurokracja wzięła górę i najwcześniej będziemy mieć klucze za tydzieńja tu nie wiadomo kiedy się posypię...możliwe, że wcześniej- spore prawdopodobieństwo, a my jesteśmy "na walizkach"...
reklama
arwen śliczne ciuszki
co do laktatora to ja mam ręczny i prawdę mówiąc prawie wcale nie używałam ani przy Wiki ani teraz ale to ja ;-):-).....na pewno przyda się mamom które wracają po macierzyńskim do pracy a zamierzają karmić cycem ....
co do moich zakupów to zakupiłam
co do laktatora to ja mam ręczny i prawdę mówiąc prawie wcale nie używałam ani przy Wiki ani teraz ale to ja ;-):-).....na pewno przyda się mamom które wracają po macierzyńskim do pracy a zamierzają karmić cycem ....
co do moich zakupów to zakupiłam
Nikolaa śliczny leżaczek, też się muszę zaopatrzyć...ale to po urodzeniu jakiś czas i zatrudnię koty moje do bujania
A w biedronce śmieszne naklejki dziś zakupiłam, 7,99zł..są samoloty, królewny, motylki, na ścianę, na meble można przykleić...ja wzięłam dinozaury tak jakoś uniwersalnie bo ta płeć u mnie niepewna;-) Polecam, na razie się trzymają
A w biedronce śmieszne naklejki dziś zakupiłam, 7,99zł..są samoloty, królewny, motylki, na ścianę, na meble można przykleić...ja wzięłam dinozaury tak jakoś uniwersalnie bo ta płeć u mnie niepewna;-) Polecam, na razie się trzymają
erde
Szczęśliwa Mama :]
Nikolaa, leżaczek mam identyczny dla swojej córci:-)
Misza, jakoś przegapiłam te naklejki. Ale właśnie patrzę na stronie, jaki wybór
Biedronka - Naklejki
Misza, jakoś przegapiłam te naklejki. Ale właśnie patrzę na stronie, jaki wybór
Biedronka - Naklejki
My samoloty wczoraj kupiliśmy. Myślałam wcześniej żeby coś z kubusiem puchatkiem kupić, ale tatuś się w samolotach lubuje to niech młody od początku pasje ojca podziela
G
guest-1673535084
Gość
Nikolaa mam identyczny leżaczek ;-) mój posiada funkcje "kojącego wibrowania" i jak to włączyłam to sama miałam ochotę się na nim położyć i iść spać
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja sie zastanawialam czy lepiej kupic taki lezaczek - wibrujacy; czy hustawke? Czy moze obydwa ://
reklama
Podziel się: