reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

za ręczne odciaganie dziekuje raz to przezyłam i to była męka wielka mąż mi wtedy wypozyczył elektryczny medeli przypomniałyście mi że gdzies powinnam miec ta końcówke do elektrycznego i znalazłam i faktycznie ręcznie też można nim odciągać tylko trzeba inaczej podłaczyć może nawet niepotrzebnie elektryczny kupiłam bo testowałam ten ręczny i ssanie ma dobre ale gapa jestem :)

reklama
kaka wrzucilam to na glownym pare dni temu jak zobaczylam bo wiem ze ja tu rossmana nie mam ale wiele z was pokupowalo ich kosmetyki i warto sprawdzic nr i serie produktu i odniesc do sklepu:tak: mam nadzieje ze zadnej z was sie nie trafila ta trefna partia

y
cale szczescie ze nie kupuje tych kosmetykow, jakos do mnie nie przemawiaja. Jednak na dziecku to wole nie oszczedzac.

Ja teraz szaleje na allegro i kupilam kila pajacykow dla Karolka takich maciutkich dla synka zeby sie nie topil w nich bo w 56 sie topi i ma cala klatke na wieszchu.
2634460326.jpg2644475487.jpg2644470907.jpg2644468198.jpg2643773942.jpg2634910382.jpg

Misio rzeczywiście obłędny :-D
Ja wczoraj wyprasowałam całą torbę ciuszków, które dostałam od przyjaciółki - już mi się to wszystko w szafce Mońki nie mieści...
Ale za to dostałam przed chwilą maila, że przyślą mi nowy pokrowiec na materacyk w ramach tego postrzępionego w praniu :-D

reklama
No bo ręce opadają, że materiał nie wytrzymuje prania w 30-tu stopniach... Poza tym mam wrażenie, że już mi hormony zaczynają maksymalnie szaleć - co chwilę mnie coś z równowagi wyprowadza :cool2: Do materaca doszła zamrażarka, która się zbuntowała akurat po tym jak porobiłam mężowi zapasy kotletów... Wszystko do mamy musiałam wywieźć....

Do góry