reklama
panziorka1980
Fanka BB :)
w związku z tym, że miałam wielki problem z pomysłem na prezent dla mojego kochanego szkraba zdecydowałam kupić kilka zabawek-polecam ten sklep:
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kupiłam tam kilka rzeczy min:
TAF TOYS Muzyczna KARUZELA z Przenośnym MP3 11275 (2873145836) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
K's KIDS Interaktywna KOSTKA Muzyczna FARMA *10603 (2855444639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TAF TOYS Interaktywna ZAWIESZKA Super KACZKA 11445 (2811202198) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam nadzieję, że mały będzie ucieszony
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kupiłam tam kilka rzeczy min:
TAF TOYS Muzyczna KARUZELA z Przenośnym MP3 11275 (2873145836) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
K's KIDS Interaktywna KOSTKA Muzyczna FARMA *10603 (2855444639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TAF TOYS Interaktywna ZAWIESZKA Super KACZKA 11445 (2811202198) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam nadzieję, że mały będzie ucieszony
Charlois
Panziorka świetne zabawki,Filipek się ucieszy,jak Antka kładę w leżaczku i wieszam mu zabawki to zaczyna szybko ruszać nóżkami i próbuje złapać jakąś zabawkę:-)
panziorka1980
kupiłam jeszcze stolik interaktywny fisher price'a , jak macie u siebie Tesco są w promocji -50%..polecam
azorek84
mama Amelii 2009
panziorka wow ale szalenstwo my olivce nic nie kupujemy pod choinke bo ja wiekszosc zabawek dla takiego maluszka mam po amelceniedawno zamowilam tylko karuzele nad lozeczko bo nasza sie okazala polamana po wyjeciu z szafy a tak to jakies szeleszczaco piszczace ksiazeczki,grzechotki,maty mamy. i tak na teraz hicior to hustawka bo bez niej dziecko by mnie chyba dobilo i naciagala bym lapki do samej ziemi
panziorka1980
azorek-to moje pierwsze wyczekiwane maleństwo, więc rozumiesz-szał musi być;-)..
reklama
elusl
u nas też był szał na zabawki, aż wreszcie spasowaliśmy trochę... a zaczęliśmy od zakupienia całej ekipy kubusia puchatka z nim włącznie (maskotki coś na rozm. 68 ), Joda i Czubaka z Gwiezdnych Wojen - Czubaka okazał się trafionym zakupem, bo po naciśnięciu wydaje dźwięk (te swoje bruuuuaaa, jak jakiś niedźwiedź), co uspakaja Feliksa, jak płacze! potem kupiliśmy projektorek z lapmką i 3 melodyjkami wyświetlający kilka historyjek Kubusia Puchatka i ekipy, do tego karuzela na łóżeczko, dalej świetną książkę z wierszami polskich poetów (czytamy ją do snu) i ostatnio... zakup roku - mata edukacyjna Fisher Price z pianinkiem! jest mega, młody leży na niej zachwycony, uhahany uderza rączkami w wiszące zabawki i stuka nóżkami w klawisze pianinka, a te grają - nie nudzi się tym z 15-20 min., a przy niczym innym nie "wysiedzi" 2 minut, bo zaraz płacz i chodź tu z nim na rękach po mieszkaniu i je zwiedzaj Także polecam, a kupiliśmy matę na allegro, oto namiar: FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA Z PIANINKIEM W2621 ! (2907661032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: