z fischer price i klaka innych firm maja chustawki od 0-11 kg. ja mam taka u mnie sie sprawdzila ma regulowane siedzenie. lezaczek tez w sumie spoko starcza na dluzej zwlaszcza ten od 0-18 kg, ma on dwie pozecje dla maluszka i jedna dla staszaka moze sie bujac lub sluzyc jako krzeselkoplus wibracje. jak masz kase to te dwie rzeczy sie przydadza
reklama
Kaskid, Twój kotek-słodziak przepiękny!! Wygląda jak mój Bronisław:-) No to moje marzenia co do zatrudnienia kotów choćby na pół etatu prysły jak bańki mydlane U mnie na razie walka o zakaz wchodzenia do łóżeczka...potem pewnie i tak będą spać z małym ale na początku chciałabym żeby czuły jakiś respekt
Tu Maniek udaje, że śpi a jak wychodzę to hop do łóżeczka ;-)
Ciekawe co będzie jak dojdzie wózek i fotelik...zwariują chłopaki z ilości możliwości przechowywania własnego tyłka ;-) I weź im wytłumacz, że to nie dla nich...
Tu Maniek udaje, że śpi a jak wychodzę to hop do łóżeczka ;-)
Ciekawe co będzie jak dojdzie wózek i fotelik...zwariują chłopaki z ilości możliwości przechowywania własnego tyłka ;-) I weź im wytłumacz, że to nie dla nich...
U nas to samo, na początku je przeganiałam ale to nic nie daje- pokoju nie chcę przed nimi zamykać w dzień bo przecież muszę korzystać z reszty pomieszczeń, wypraszam je tylko na noc chociaż już się jeden nauczył otwierać drzwi- skacze na klamkę tak długo aż się uda)) Ostatnio słyszałam sposób podany przez behawiorystę. Cały sprzęt dla dziecka wystawić, pościelić aby był najatrakcyjniejszy- nadmuchać balony, wypełnić łóżeczko/wózek po brzegi i czekać Moje rudzielce chyba dostaną zawału!!! Myślę że to może zadziałać i chyba spróbuję terapii szokowej- lepsze to, niż ciągłe przepędzanie
Ale macie kociaki-słodziaki! Ja póki co się powstrzymuję od zwierzaka w domu, zawsze ich było pełno u mnie i jeszcze niedawno miałam 3 ogoniaste, ale teraz postanowiliśmy z M, że dopiero całkiem "na swoim" się zdecydujemy.
G
guest-1673535084
Gość
G
guest-1673535084
Gość
Erde szczerze ci powiem że ja też sie zabardzo na tym nie znam :-) ale z tego co pani w sklepie mówiła to mała powinna mieć je dobre na wiosnę, ale to oczywiście zależy też z jakim rozmiarkiem się urodzi. No nic, nie długo zobaczymy. Mam nadzieję że chociaż raz je założymy
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Kurcze dziewczyny te huśtawki to sobie kosztują Ja bym chciałą taką na dłużej z możliwością wykorzystania już dla większego dziecka. No nic będę musiała poszukać na allu no chyba że znajdę coś używanego w fajnej cenie
reklama
Podziel się: