reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

a ja już wszystko mam z ubranek, a nawet trochę więcej i nie kupuję, choć to uwielbiam :-:)-:)-(, za to moja mama wpadła w zakupowy szał i kupuje jak leci, niestety nie patrzy na rozmiary - więc musiałam ja uświadomić, , że nawet najpiękniejszy rampers bez nogawek i rękawów w rozmiarze 68 nie przejdzie :-)

reklama
No ja już teraz chyba też mam full ale jak zobaczyłam co moja znajoma kupiła w tym nowym ciuchaczu to kurde zapragnęłam jeszcze tam luknąć a na marginesie w końcu kupiłam coś dla siebie więc buty na jesień na zimę dla mamusi odhaczone;-)

Mamba podziwiam - ja ostatnio chciałam sobie kupić buty to nie dość, że schylić się nie mogłam, to jeszcze z moimi popuchniętymi kostkami nie byłam w stanie botek nałożyć :szok:

emotion tutaj tez kupisz roztwor soli morskiej np w sklepie asda:tak:prosze: ten psiuka powolutkuZobacz załącznik 499925
Zakupione :D Wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo, heh Bo wole sobie tutaj na miejscu kupic i wiedziec co i jak a nie potem sie produkowac jak zabraknie :D-Niestety wiekszosc matek ktore ttaj znam nadal sprowadzaja leki masci szampony [dla dzieci z Polski] Ciekawe w czym dziecko wykapia jak sie skonczy ://

ja dzisiaj kupiłam fridaspray, nie wiem co prawda jaki ma sik ale z opisu wynika że słaby, cena też baaardzo przyzwoita, do kompletu aspiratorek i filtry wzięłam,, kupiłam też do szpitala podkłady na łóżko i poporodowe, materac do łóżeczka:
Materac gryka kokos pianka LUX 120x60x8,5 DANPOL (2600689877) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i pościel:

7197bf8b9070f8936f6b299180434927.jpg

kasik, pościel śliczna, a materac mamy dokładnie taki sam.

A co do roztworu, to też mam Disnemar, ale taki dla niemowląt i dzieci - bo są różne.

Niestety wiekszosc matek ktore ttaj znam nadal sprowadzaja leki masci szampony [dla dzieci z Polski] Ciekawe w czym dziecko wykapia jak sie skonczy ://
mi tu tylko brakuje baaardzo produktow nivea baby bo niestety tylko w sklepach polskich mozna dostac:baffled: normalnie nivea dla tzw doroslych jest ale dzieciowych nigdzie poprostu NIGDZIE nie ma w zadnym sklepie czego kompletnie nie rozumiem:dry: wiec jedynie nivea zamawiam online polskie bo pieknie pachna te plyny i kremiki a nazime zamawiam w pl sklepie krem bambino do smarowania buzki to tak juz na zapas uprzedze pytania;-):-)

reklama
mi tu tylko brakuje baaardzo produktow nivea baby bo niestety tylko w sklepach polskich mozna dostac:baffled: normalnie nivea dla tzw doroslych jest ale dzieciowych nigdzie poprostu NIGDZIE nie ma w zadnym sklepie czego kompletnie nie rozumiem:dry: wiec jedynie nivea zamawiam online polskie bo pieknie pachna te plyny i kremiki a nazime zamawiam w pl sklepie krem bambino do smarowania buzki to tak juz na zapas uprzedze pytania;-):-)
U nas [w irl] widzialam produkty nivea dla dzieci - ale szczerze to niewiem czy tylko te do opalania sa [te sa na pewno] czy ''inne' tez, bede musiala looknac jak sie bede platac :DBmbino i tak i tak jest w Polskim wiec no probllemo :DA powiedz mi jesli chodzi o przeciwgoraczkowe to bez problemu takie czopki mozna u was dostac? U nas napewno sa syropki 3m+, ale niewiem jak z czopkami [w sumie nie patrzylam]Albo cos na kolke? Masz jakies polecane kropelki? Czy wogule sens kupowac 'na zas' ?

Do góry