reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Chciałam dzisiaj kupić śpiworek do gondoli i fotelika i zatrzymałam się na etapie wyboru pomiędzy polarem a owczą wełną :confused: Wolałabym wełnę, bo na zimę byłaby cieplejsza, ale z drugiej strony boję się alergii (chociaż na aukcjach piszą, że antyalergiczna...). Co myślicie? Chcę kupić taki śpiworek 3w1 żeby starczył też na przyszły rok do sanek.

reklama
JA mam taki śpiwór ocieplany w sumie do spacerówki - z polaru. Do gondoli też można użyć, ale go nie używałam prawie wcale bo dziecko i tak jest w śpiworze i kocem grubm okrywałam. I nieporęcznie było mi go wkładać jeszcze w ten śpiwór.

JA tez bym poleciła polarowy. Szybciej schnie i bałabym się alergii. A mało nie kosztuje.

dziewczyny, czy któraś kupiła teraz, lub miała przy poprzednim dziecku wózek tako jumper x ? cały czas waham się nad tako własnie a mikado aston z tym że teraz czytam w necie opinie które nie są zbyt dobre dla tako ludzie piszą ze jest mega ciężki a zdjęcie gondoli czy spacerówki nie jest łatwe:-(i już sama niewiem

kasikd, super zakupy, gratuluję :-)

Paja, ja też jestem właśnie na etapie poszukiwań kombinezonika i cały czas się rozglądam ale tak jak dziewczyny mówią polarkowy chyba będzie pewniejszy

A z kosmetyków tak samo chcę kupić z serii Nivea baby, do kąpieli jedynie zakupiłam już Oilatum

Witajcie mam pytanie właśnie odnośnie kosmetyków co kupujecie dla maluszków?

MUSA ja mam tako jumper X kupiłam 3w1 bardzo mi się podoba gondola w miarę duża fotelik ok. Dla mnie istotne były koła skrętne pompowane a tako jumper właśnie je ma. Ja jestem zadowolona zobaczymy jak się będzie prowadził. Koleżanka też ma i jest zachwycona.

Ostatnia edycja:
A powiedz mi jesli chodzi o przeciwgoraczkowe to bez problemu takie czopki mozna u was dostac? U nas napewno sa syropki 3m+, ale niewiem jak z czopkami [w sumie nie patrzylam]Albo cos na kolke? Masz jakies polecane kropelki? Czy wogule sens kupowac 'na zas' ?
wiec czopkow nie uzywalam dla mlodej od poczatku mam calpol czyli paracetamol w syropku pgoraczkowo jest od 2mca zycia:tak:czopka nawet nie umiala bym takiej kruszynce podac:zawstydzona/y::-(
na kolki maja tu cos co sie zwie gripe water
gripe-water.jpg mozesz tez poszukac w pl sklepie espumisan w kropelkach dla niemowlat. u nas kolek jakos tsrasznych nie bylo wiec nic nie kupowalam. tesciowa przywiozla ze soba pol apteki bo uznala ze my tu nic nie mamy:sorry: i nic na zapas z takich rzeczy nie bralismy tylko na bierzaco jak zaszla potrzeba. sklepy sa dluuuugo pootwierane i zawsze mozna podskoczyc i zakupic

Witajcie mam pytanie właśnie odnośnie kosmetyków co kupujecie dla maluszków?
Ja do pupki na codzien Sudocrem,Do kapania Oilatum I Bambino na buske na wyjscia.Dzieki Azorek :) Ja sobie tez odpuszcze kupowanie 'na zas' tylko tyle co mama ma mi przywiesc Espumisan wlasnie - ale juz kupila - a tak to tutaj dosc jest roznych specyfikow :)

reklama
Do góry