Chciałam dzisiaj kupić śpiworek do gondoli i fotelika i zatrzymałam się na etapie wyboru pomiędzy polarem a owczą wełną Wolałabym wełnę, bo na zimę byłaby cieplejsza, ale z drugiej strony boję się alergii (chociaż na aukcjach piszą, że antyalergiczna...). Co myślicie? Chcę kupić taki śpiworek 3w1 żeby starczył też na przyszły rok do sanek.
reklama
Mama-1222
Wdrożona(y)
JA mam taki śpiwór ocieplany w sumie do spacerówki - z polaru. Do gondoli też można użyć, ale go nie używałam prawie wcale bo dziecko i tak jest w śpiworze i kocem grubm okrywałam. I nieporęcznie było mi go wkładać jeszcze w ten śpiwór.
JA tez bym poleciła polarowy. Szybciej schnie i bałabym się alergii. A mało nie kosztuje.
JA tez bym poleciła polarowy. Szybciej schnie i bałabym się alergii. A mało nie kosztuje.
Musa
Fanka BB :)
dziewczyny, czy któraś kupiła teraz, lub miała przy poprzednim dziecku wózek tako jumper x ? cały czas waham się nad tako własnie a mikado aston z tym że teraz czytam w necie opinie które nie są zbyt dobre dla tako ludzie piszą ze jest mega ciężki a zdjęcie gondoli czy spacerówki nie jest łatwe:-(i już sama niewiem
mimii
Fanka BB :)
kasikd, super zakupy, gratuluję :-)
Paja, ja też jestem właśnie na etapie poszukiwań kombinezonika i cały czas się rozglądam ale tak jak dziewczyny mówią polarkowy chyba będzie pewniejszy
A z kosmetyków tak samo chcę kupić z serii Nivea baby, do kąpieli jedynie zakupiłam już Oilatum
Paja, ja też jestem właśnie na etapie poszukiwań kombinezonika i cały czas się rozglądam ale tak jak dziewczyny mówią polarkowy chyba będzie pewniejszy
A z kosmetyków tak samo chcę kupić z serii Nivea baby, do kąpieli jedynie zakupiłam już Oilatum
Witajcie mam pytanie właśnie odnośnie kosmetyków co kupujecie dla maluszków?
MUSA ja mam tako jumper X kupiłam 3w1 bardzo mi się podoba gondola w miarę duża fotelik ok. Dla mnie istotne były koła skrętne pompowane a tako jumper właśnie je ma. Ja jestem zadowolona zobaczymy jak się będzie prowadził. Koleżanka też ma i jest zachwycona.
MUSA ja mam tako jumper X kupiłam 3w1 bardzo mi się podoba gondola w miarę duża fotelik ok. Dla mnie istotne były koła skrętne pompowane a tako jumper właśnie je ma. Ja jestem zadowolona zobaczymy jak się będzie prowadził. Koleżanka też ma i jest zachwycona.
Ostatnia edycja:
azorek84
mama Amelii 2009
wiec czopkow nie uzywalam dla mlodej od poczatku mam calpol czyli paracetamol w syropku pgoraczkowo jest od 2mca zyciaczopka nawet nie umiala bym takiej kruszynce podac:-(A powiedz mi jesli chodzi o przeciwgoraczkowe to bez problemu takie czopki mozna u was dostac? U nas napewno sa syropki 3m+, ale niewiem jak z czopkami [w sumie nie patrzylam]Albo cos na kolke? Masz jakies polecane kropelki? Czy wogule sens kupowac 'na zas' ?
na kolki maja tu cos co sie zwie gripe water
mozesz tez poszukac w pl sklepie espumisan w kropelkach dla niemowlat. u nas kolek jakos tsrasznych nie bylo wiec nic nie kupowalam. tesciowa przywiozla ze soba pol apteki bo uznala ze my tu nic nie mamy i nic na zapas z takich rzeczy nie bralismy tylko na bierzaco jak zaszla potrzeba. sklepy sa dluuuugo pootwierane i zawsze mozna podskoczyc i zakupic
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja do pupki na codzien Sudocrem,Do kapania Oilatum I Bambino na buske na wyjscia.Dzieki Azorek Ja sobie tez odpuszcze kupowanie 'na zas' tylko tyle co mama ma mi przywiesc Espumisan wlasnie - ale juz kupila - a tak to tutaj dosc jest roznych specyfikowWitajcie mam pytanie właśnie odnośnie kosmetyków co kupujecie dla maluszków?
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
takEmotion, sudocrem chcesz na codzień stosować?
Podziel się: