reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Hej wszystkim,

Widze, ze pisalyscie o typach lozeczek...dla mnie jest to bardzo proste: lozeczko turystyczne to lozeczko TURYSTYCZNE, do uzywania jak sie jest poza domem (ewentualnie jako kojec do zabawy), z jakiegos powodu nie sa przeznaczone do uzytku codziennego, a juz szczegolnie (!!) dla noworodkow i dzidziusiow, ktore spia przez wiekszosc dnia...

Znalazlam tez kilka ladnych koszul do karmienia, ktore nie wygladaja jak worki na ziemniaki ;) wrzucam linki, moze ktoras skorzysta :)

http://www.ebay.co.uk/itm/L-maternity-nursing-nightie-night-shirt-nightdress-pink-Size-L-/150834323234?pt=UK_Women_s_Nightwear&hash=item231e6d1f22#ht_2105wt_1762

http://www.ebay.co.uk/itm/XL-16-maternity-nursing-nightie-night-shirt-nightdress-SIZE-XL-16-/150847238971?pt=UK_Women_s_Nightwear&hash=item231f32333b#ht_2390wt_2978

http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-ladies-breastfeeding-nursing-nightie-size-14-16-/180856786039?pt=UK_Clothes_Shoes_Accessories_Women_s_Clothes_Women_s_Maternity&hash=item2a1be78c77#ht_1456wt_689

http://www.birthease.co.uk/birthease_shop/Maternity-Breastfeeding-Nightdress.shtml?sa=X&ei=_-n7T-r6B-LF0QXTvey1Bw&ved=0CGQQgwgwAA

Anc, Malinowa Paula - zazdroszcze, ze juz macie u siebie dzidziowe dylizansy!!! Ja ciagle czekam na telefon ze sklepu...zamawialismy 23 czerwca tak wiec jeszcze sobie poczekam ze 2-3 tygodnie...zanim sie bede mogla tez nim pobawic!!

koszulki są bardzo ładne i kształtne, nie takie worki.. ja jednak wybiorę klasyczne z guzikami..
moja koleżanka miała taką z otworami z boku to przy każdym ruchu mówiła że ją ocierały i przy schylaniu wypływały piersi.. że ładne ale niepraktyczne..

Malinova prześliczne te koszule, praktyczne i za razem kobiece:-) już się napaliłam:rofl2:
co do rękawa to ja się zdecyduje na krótki nie lubię długiego, nie należę do zmarzluchów a w szpitalach zazwyczaj jest bardzo ciepło.

Paula wózek wygląda super,a jaka to firma?
Tako Princess

myślałam, że tylko ja jestem taka dziwna. ja oprócz tego jeszcze składam/rozkładam, wieszam/zdejmuję torbę, rozkładam/ składam budkę, siadam i wzdycham, później znów jeżdżę, zakręcam, wkładam 4kg cukru. niby tylko wózek a ile zabawy :-D
kotów nie wożę co by nie pomyślały, że to ich nowa zabawka i mogą tam włazić.
Cukru nie woziłam jeszcze :-D
Koty tez mają, jak to było u Kubusia Puchatka, WSTĘP WZBRON! (chyba mu się na tabliczce napis nie zmieścił ;-)), ale z torbą rzeczywiście dużo zabawy :tak: i w ogóle, raz gondola, raz spacerowy, raz do przodu, raz do tyłu, z budą, bez budy! Zabawy jak 20 lat temu :-D

malinova bardzo ładne te koszule, ja bym brała krótki rękaw.

Ostatnia edycja:
Malinova - ja bym brala z krotkim, bo potem te dlugie rekawy bedziesz tylko podciagala, a to przy kapaniu malego a to przy myciu rak...a tak nie bedziesz miala problemu, a jesli bedzie Ci chlodno to sobie cos narzucisz na siebie

Mina - nie ma niestety za wiele ladnych, kobiecych koszul do karmienia rozpinanych na guziki, zreszta tak jak w przypadku innych rzeczy ile mam tyle opinii: moje znajome bardzo sobie chwala takie wlasnie koszulki, bo guziki zajmuja za dlugo zeby pozapinac, poza tym niewygodnie jedna reka jak na drugiej Dzidzie sie trzyma ;)

I jeszcze co do zakupkow: po raz pierwszy Tesco dostarczylo mi wszystko co zamowilam! Zadnych "nie bylo na sklepie" czy zamienionych produktow :) i mily kierowca wniosl mi wszystko do kuchni :) dobry poczatek dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja sie tez nie moge doczekac wozczka, bedzie koncem lipca 'juz' ale to i tak daleko:D
Tak rozmawiazie o koszulkach- czy to taka ko niecznoc jest? Jato najchetniej bym spodeenki i kozulke kupila :D
musze wogule looknac na liste w co trzeba sie zaopatrzyc :D ale to dopeiro j,k mi laptopa oddadza z naprawy :D

Do góry