Dzięki dziewczyny. Patrząc na to co oferują sprzedawcy na allegro myślałam, że to może jakaś niezbędna rzecz. Ale przecież mam te flanelowe pieluszki, poza tym sam przewijak itp. Tylko ta nazwa "szpitalny, do szpitala" mnie zastanawiała. No i mnie uspokoiłyście.
reklama
mimii
Fanka BB :)
anć, nie wiem jak ja przegapiłam ten śliczny kosz, który zamówiłaś :-) też się zastanawiałam, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy i od razu poprzestawiamy trochę w pokoju i zrobimy miejsce na łóżeczko. Ale te kosze bardzo mi się podobają.
Pesca, super zakupy :-) ja właśnie dzisiaj robiłam sobie listę z tego typu rzeczami, których potrzebuję. Jedynie zastanawiam się, czy zamówić to wszystko na allegro tak jak Ty, czy pofatygować się po sklepach :-)
Pesca, super zakupy :-) ja właśnie dzisiaj robiłam sobie listę z tego typu rzeczami, których potrzebuję. Jedynie zastanawiam się, czy zamówić to wszystko na allegro tak jak Ty, czy pofatygować się po sklepach :-)
aguga06
Pesca pewno tak tylko piszą ,że do szpitala ,ale tak jak piszesz -pieluszka w zupełności wystarczy.
Mimi ja jak porównywałam to taniej mnie wyszło na allegro z wysyłką bo pieluszki flanelowe na allegro zamówiłam za 1,70zł za jedną,a u nas do 4zł nawet ,na wkładkach róznica 5zł ,podkładach 2zł na paczce więc z przesyłką zaoszczędziłam kilka złotych.
Mimi ja jak porównywałam to taniej mnie wyszło na allegro z wysyłką bo pieluszki flanelowe na allegro zamówiłam za 1,70zł za jedną,a u nas do 4zł nawet ,na wkładkach róznica 5zł ,podkładach 2zł na paczce więc z przesyłką zaoszczędziłam kilka złotych.
azorek84
mama Amelii 2009
aguga do zmniejszania zdjec ja uzywam FASTSTONE PHOTO RESIZER tu mam link do pobrania programu Download FastStone Photo Resizer a jak sie uprzesz to i w paincie zmniejszysz
jeżeli masz pakiet Microsoft Office to otwierasz zdjęcia za pomocą MO Picture Manager zaznaczasz zdjęcia i w menu Obraz klikasz na kompresuj obrazy.. używane w dokumentach bo to optymalny rozmiar.. i jużJa wczoraj pokupowałam ubranka ,ale mam za dużą rozdzielczość zdjęć i nie wiem jak mogę zmniejszyć je hmmm
ptyśka - ja miałam materacyk kokosowo - gryczany i byłam bardzo zadowolona - został po Majce, więc będzie ok
pesca - fajne zakupy - u nas podkłady w szpitalu sa wymagane, ale nie do przewijania dzieci, tylko dla mamy na łózko :-)
pesca - fajne zakupy - u nas podkłady w szpitalu sa wymagane, ale nie do przewijania dzieci, tylko dla mamy na łózko :-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
dziewczyny super zakupy, po prostu slicznosci
co do materaca ja mam ten kokos cos tam. Wg mnie jest roznica w tych materacach i te zwykle piankowe moga sie odksztalcac, robic wglebienia. Napewno jest roznica w jakosci
Aguga ja zmniejaszam w Paint. Wchodze, wybieram zmien rozmiar i z reguly zmniajszam do 30, 40 % i wtedy maja mniej kb. Szybko i latwo.
co do materaca ja mam ten kokos cos tam. Wg mnie jest roznica w tych materacach i te zwykle piankowe moga sie odksztalcac, robic wglebienia. Napewno jest roznica w jakosci
Aguga ja zmniejaszam w Paint. Wchodze, wybieram zmien rozmiar i z reguly zmniajszam do 30, 40 % i wtedy maja mniej kb. Szybko i latwo.
emotion super zakupy. szczególnie te lilipucie pajace i dresik. ja też nie kupowałam w 100% dziewczęcych ciuszków, bo przecież nie może malutka mieć tylko różu.
ptyśka prześliczne łóżeczko.
wiem, że te kosze są krótkoterminowe, ale tak ja napisałam nie mogłam się powstrzymać ;-).
odradzano łóżeczka turystyczne nie jako takie tylko w zastępstwie za zwykłe łóżeczko, wiadomo, że nikt na wakacje czy weekend do babci nie będzie targał łóżeczka ze stelażem (chyba, że ma super duży samochód albo bagażnik). kosz będzie służył właśnie u babci i u Nas w domu jeśli np. będę chciała położyć Małą ze sobą w łóżku, a będzie tycia i będę się bała, że ją zgniotę. na co dzień będzie spać w kołysce, a później w łóżeczku (oba dostajemy w spadku). poza tym wydaje mi się, że jeśli chodzi o cyrkulację powietrza to kosz jest płytszy niż łóżeczko (jak przyjdzie i zobaczę to wypowiem się na 100%). no i oczywiście zamierzam zdjąć budę. jest przepiękna, ale niepraktyczna. osłonki też są zamontowane na troszkę innej zasadzie niż w łóżeczku. w koszu są przywiązane tak solidnie po całości, a w łóżeczku w większości są mocowane na kilka troczków. mnie osobiście zdjęcie wrzucone przez azorka przeraziło.
pesca jakie zakupy! fajnie, że już masz tyle rzeczy.
ptyśka prześliczne łóżeczko.
anć ja licytowałam podobny kosz, ale wcześniej napisałam maila do kobitki i szczerze przyznała, że jej 3 miesięczny syn już się w niego nie mieści.
Pisałaś, że w szkole rodzenia odradzali łóżeczka turystyczne i ochraniacze na łóżeczko.
A jak jest z tym koszem? Bo w nim chyba też kiepsko z przepływem powietrza?
Żeby nie było, nie czepiam się, tylko poważnie myślalam o tym koszu ale potem naszły mnie wątpliowości i zrezygnowałam z licytacji
ja licytowałam ten KOSZ MOJŻESZA - KOŁYSKA MAMAS&PAPAS (2444125231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiem, że te kosze są krótkoterminowe, ale tak ja napisałam nie mogłam się powstrzymać ;-).
odradzano łóżeczka turystyczne nie jako takie tylko w zastępstwie za zwykłe łóżeczko, wiadomo, że nikt na wakacje czy weekend do babci nie będzie targał łóżeczka ze stelażem (chyba, że ma super duży samochód albo bagażnik). kosz będzie służył właśnie u babci i u Nas w domu jeśli np. będę chciała położyć Małą ze sobą w łóżku, a będzie tycia i będę się bała, że ją zgniotę. na co dzień będzie spać w kołysce, a później w łóżeczku (oba dostajemy w spadku). poza tym wydaje mi się, że jeśli chodzi o cyrkulację powietrza to kosz jest płytszy niż łóżeczko (jak przyjdzie i zobaczę to wypowiem się na 100%). no i oczywiście zamierzam zdjąć budę. jest przepiękna, ale niepraktyczna. osłonki też są zamontowane na troszkę innej zasadzie niż w łóżeczku. w koszu są przywiązane tak solidnie po całości, a w łóżeczku w większości są mocowane na kilka troczków. mnie osobiście zdjęcie wrzucone przez azorka przeraziło.
pesca jakie zakupy! fajnie, że już masz tyle rzeczy.
Mallinowa_Paula
Teraz ja się chwalę, ale wózio i tak już widziałyście ;-)
Nie mogę się nacieszyć, jeżdżę w tą i z powrotem po domu
Zobacz załącznik 481565
Nie mogę się nacieszyć, jeżdżę w tą i z powrotem po domu
Zobacz załącznik 481565
reklama
Podziel się: