reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Bablyssto musze przyznac ze jednak troche mi przeszkadza, wiesz piszesz o ciazy a masz taki suwaczek. To po prostu dziwne dla mnie. A wstawic nowy to 5min roboty. Zdarzaly nam sie tu rozne przypadki bajkopisarzy a ten Twoj suwaczek jest po prostu zastanawiajacy. Tak jak ktoras z dziewczyn napisala wtedy wiadomo w jakim tygodniu jestes.
Śliczna ta koszulka tylko jak dla mnie za krótka. Wolę dłuższa co by cellulitu nie było widać
Widziałam, ze rozmawiałyście o walizkach. Widziałam fajne w tresco za 44 zł.
edit
Spojrzałam na aukcje z łóżeczkami turystycznymi. W opisach sprzedawcy pisza, ze może służyć jak zwykłe stacjonarne łóżeczko. Osobiście uważam, że są różne łóżeczka i dla każdego co innego.Jedni wolą klasykę inni nie. Podkreślanie, że jest turystyczne i jak sama nazwa wskazuje służy do okazjonalnego położenia w nim malca, uważam za niedokońca zgodne z prawdą. Po pierwsze dzisiejsze łóżeczka turystyczne są inne od tych pierwszych, po drugie nie każdy pamers to PAMPERS. Nazwa zwyczajowo się przyjęła i już.
Widziałam, ze rozmawiałyście o walizkach. Widziałam fajne w tresco za 44 zł.
edit
Spojrzałam na aukcje z łóżeczkami turystycznymi. W opisach sprzedawcy pisza, ze może służyć jak zwykłe stacjonarne łóżeczko. Osobiście uważam, że są różne łóżeczka i dla każdego co innego.Jedni wolą klasykę inni nie. Podkreślanie, że jest turystyczne i jak sama nazwa wskazuje służy do okazjonalnego położenia w nim malca, uważam za niedokońca zgodne z prawdą. Po pierwsze dzisiejsze łóżeczka turystyczne są inne od tych pierwszych, po drugie nie każdy pamers to PAMPERS. Nazwa zwyczajowo się przyjęła i już.
Ostatnia edycja:
Musa
Fanka BB :)
mnie osobiście przeraza perspektywa kupna tej koszuli do szpitala bo wszystkie są jakieś takie nie w moim stylu, skończy się pewnie na tym, że kupie jakieś 2 najtańsze, włożę je w szpitalu a potem "walnę" gdzieś do szafy i będą czekały na ewentualną kolejną ciążę, bo w domku na pewno ich używać nie będę:-) przejrzałam wszystkie strony na allegro z takimi koszulami i padłam gdy zobaczyłam tę koszulinę Koszula do karmienia ciąża MAMA RENE Alles M/38 (2424078660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już widzę miny innych rodzących i personelu gdybym w takiej seksi koszulce wyskoczyła z czym jak z czym ale z koszula ciązowa do karmienie to ona się raczej nie kojarzy
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
bablyss chyba: łeb w łeb
erde
Szczęśliwa Mama :]
Malinowa_P, wózio suuper!
anć, niezły motyw z cukrem:-)
krak, koszulki super, większoć tych co wrzuciłaś jest też dostępna na Allegro, ja się czaję na tą w kwiatki, śliczna jest.
Koszulki ciążowej do szpitala będę potrzebować już za 2 tyg., więc zamówiłam sobie od razu taką do karmienia (przyda się później), w komplecie z cienkim szlafroczkiem:
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA KARMIENIA KRÓTKI RĘKAW L /XL (2474422613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
HIT SZLAFROK CIĄŻOWY I DO KARMIENIA FILM L / XL (2460337815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Poza tym mam już jedną z długim rękawem, jeszcze chyba zamówię tą w kwiatki co krak wrzuciła.
anć, niezły motyw z cukrem:-)
krak, koszulki super, większoć tych co wrzuciłaś jest też dostępna na Allegro, ja się czaję na tą w kwiatki, śliczna jest.
No wiesz, nigdzie nie jest napisane że ona jest do szpitala, w ciąży w domu też w czymś trzeba spać, a potem jak karmisz to też. Super, że są takie koszulki i jak ktoś na codzień przywykł do ładnej bielizny to nie musi z niej rezygnować.Koszula do karmienia ciąża MAMA RENE Alles M/38 (2424078660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już widzę miny innych rodzących i personelu gdybym w takiej seksi koszulce wyskoczyła z czym jak z czym ale z koszula ciązowa do karmienie to ona się raczej nie kojarzy
Koszulki ciążowej do szpitala będę potrzebować już za 2 tyg., więc zamówiłam sobie od razu taką do karmienia (przyda się później), w komplecie z cienkim szlafroczkiem:
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA KARMIENIA KRÓTKI RĘKAW L /XL (2474422613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
HIT SZLAFROK CIĄŻOWY I DO KARMIENIA FILM L / XL (2460337815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Poza tym mam już jedną z długim rękawem, jeszcze chyba zamówię tą w kwiatki co krak wrzuciła.
Paula - śliczny, cudny wózek, sama bym pojeździła takim , chyba nawet po ogrodzie :-) na pewno będzie świetnie się sprawował :-)
ja z Majką miałam do szpitala kupione takie z zaszewkami na piersiach i drugiego dnia małż jeździł po klasykę z guzikami, bo wypływał biust z nich, teraz kupiłam najtańsze na allegro z guzikami właśnie , bo na co dzień nie używam koszul, więc jak tylko się brzuszek zagoi, to przeskakuje z powrotem w piżamkę :-)
koszulki są bardzo ładne i kształtne, nie takie worki.. ja jednak wybiorę klasyczne z guzikami..
moja koleżanka miała taką z otworami z boku to przy każdym ruchu mówiła że ją ocierały i przy schylaniu wypływały piersi.. że ładne ale niepraktyczne..
ja z Majką miałam do szpitala kupione takie z zaszewkami na piersiach i drugiego dnia małż jeździł po klasykę z guzikami, bo wypływał biust z nich, teraz kupiłam najtańsze na allegro z guzikami właśnie , bo na co dzień nie używam koszul, więc jak tylko się brzuszek zagoi, to przeskakuje z powrotem w piżamkę :-)
oj co racja to racja.. zwłaszcza ja na moich słoniowatych spuchniętych nogach w takiej koszulce z wystającą pieluchą między nogami zaraz po porodziepadłam gdy zobaczyłam tę koszulinę Koszula do karmienia ciąża MAMA RENE Alles M/38 (2424078660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już widzę miny innych rodzących i personelu gdybym w takiej seksi koszulce wyskoczyła z czym jak z czym ale z koszula ciązowa do karmienie to ona się raczej nie kojarzy
ja uważam jak sonkaa i wybiorę na szpital coś takiego:
KOSZULA DO PORODU, KARMIENIA 100% BAWEŁNA rozm S=M (2462994114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Podziel się: