reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Bablyssto musze przyznac ze jednak troche mi przeszkadza, wiesz piszesz o ciazy a masz taki suwaczek. To po prostu dziwne dla mnie. A wstawic nowy to 5min roboty. Zdarzaly nam sie tu rozne przypadki bajkopisarzy a ten Twoj suwaczek jest po prostu zastanawiajacy. Tak jak ktoras z dziewczyn napisala wtedy wiadomo w jakim tygodniu jestes.

Ja tylko do porodu miałam taka piżamę długa a potem juz normalnie w spodniowej pomykałam a górę miałam na guziki i nie były dla mnie problemem.

Śliczna ta koszulka tylko jak dla mnie za krótka. Wolę dłuższa co by cellulitu nie było widać:zawstydzona/y:

Widziałam, ze rozmawiałyście o walizkach. Widziałam fajne w tresco za 44 zł.

edit

Spojrzałam na aukcje z łóżeczkami turystycznymi. W opisach sprzedawcy pisza, ze może służyć jak zwykłe stacjonarne łóżeczko. Osobiście uważam, że są różne łóżeczka i dla każdego co innego.Jedni wolą klasykę inni nie. Podkreślanie, że jest turystyczne i jak sama nazwa wskazuje służy do okazjonalnego położenia w nim malca, uważam za niedokońca zgodne z prawdą. Po pierwsze dzisiejsze łóżeczka turystyczne są inne od tych pierwszych, po drugie nie każdy pamers to PAMPERS. Nazwa zwyczajowo się przyjęła i już.

Ostatnia edycja:
mnie osobiście przeraza perspektywa kupna tej koszuli do szpitala bo wszystkie są jakieś takie nie w moim stylu, skończy się pewnie na tym, że kupie jakieś 2 najtańsze, włożę je w szpitalu a potem "walnę" gdzieś do szafy i będą czekały na ewentualną kolejną ciążę, bo w domku na pewno ich używać nie będę:-) przejrzałam wszystkie strony na allegro z takimi koszulami i padłam gdy zobaczyłam tę koszulinę Koszula do karmienia ciąża MAMA RENE Alles M/38 (2424078660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już widzę miny innych rodzących i personelu gdybym w takiej seksi koszulce wyskoczyła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D z czym jak z czym ale z koszula ciązowa do karmienie to ona się raczej nie kojarzy

Malinowa_P, wózio suuper!
anć, niezły motyw z cukrem:-)

krak, koszulki super, większoć tych co wrzuciłaś jest też dostępna na Allegro, ja się czaję na tą w kwiatki, śliczna jest.

Koszula do karmienia ciąża MAMA RENE Alles M/38 (2424078660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już widzę miny innych rodzących i personelu gdybym w takiej seksi koszulce wyskoczyła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D z czym jak z czym ale z koszula ciązowa do karmienie to ona się raczej nie kojarzy
No wiesz, nigdzie nie jest napisane że ona jest do szpitala, w ciąży w domu też w czymś trzeba spać, a potem jak karmisz to też. Super, że są takie koszulki i jak ktoś na codzień przywykł do ładnej bielizny to nie musi z niej rezygnować.

Koszulki ciążowej do szpitala będę potrzebować już za 2 tyg., więc zamówiłam sobie od razu taką do karmienia (przyda się później), w komplecie z cienkim szlafroczkiem:
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA KARMIENIA KRÓTKI RĘKAW L /XL (2474422613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
HIT SZLAFROK CIĄŻOWY I DO KARMIENIA FILM L / XL (2460337815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Poza tym mam już jedną z długim rękawem, jeszcze chyba zamówię tą w kwiatki co krak wrzuciła.

Paula - śliczny, cudny wózek, sama bym pojeździła takim , chyba nawet po ogrodzie :-) na pewno będzie świetnie się sprawował :-)

koszulki są bardzo ładne i kształtne, nie takie worki.. ja jednak wybiorę klasyczne z guzikami..
moja koleżanka miała taką z otworami z boku to przy każdym ruchu mówiła że ją ocierały i przy schylaniu wypływały piersi.. że ładne ale niepraktyczne..

ja z Majką miałam do szpitala kupione takie z zaszewkami na piersiach i drugiego dnia małż jeździł po klasykę z guzikami, bo wypływał biust z nich, teraz kupiłam najtańsze na allegro z guzikami właśnie , bo na co dzień nie używam koszul, więc jak tylko się brzuszek zagoi, to przeskakuje z powrotem w piżamkę :-)

padłam gdy zobaczyłam tę koszulinę Koszula do karmienia ciąża MAMA RENE Alles M/38 (2424078660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już widzę miny innych rodzących i personelu gdybym w takiej seksi koszulce wyskoczyła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D z czym jak z czym ale z koszula ciązowa do karmienie to ona się raczej nie kojarzy
oj co racja to racja.. zwłaszcza ja na moich słoniowatych spuchniętych nogach w takiej koszulce z wystającą pieluchą między nogami zaraz po porodzie :rofl2:

ja uważam jak sonkaa i wybiorę na szpital coś takiego:
KOSZULA DO PORODU, KARMIENIA 100% BAWEŁNA rozm S=M (2462994114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry