reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

przekonałyście mnie do krótkiego, ja raczej do zimnolubnych należę i nawet w zimie śpię w krótkim. Martwiłam się tylko o szpital, ale w razie czego coś na siebie zarzucę.

a co do guzików, dla mnie też za dużo roboty wolę bez:tak:

reklama
któraś pytała o pieluchy (nie pamiętam już)...moja siostra używała na sam począteczek pampersa a po skończeniu już dada i chwali jedne jak i drugie a 2 koleżanki odrazu dada i też chwalą...też się zastanawiałam ale chyba zacznę od pampersa.
Dziewczyny uwielbiam ten wątek, podczytuję was, bo też robię wyprawkę brakuje mi tylko wozka i łóżeczka z pościelą. SAleż teraz to wszystko piękne, ja w sklepie dostaję jakiegoś "kociokwiku"

Teraz są w caerfurze chusteczki 6X 76 szt cleanic dzidziuś za 19.99 tylko że np. u nas porozbierane i nic nie kupiłam, oprócz prześcieradełek bawełnianych za 14 zl i są jeszcze z miękkim opakowaniu po 7 zl też bardzo ładne gatunkowo-wyprzedaże.
Dziewczyny któraś z was widziała na żywca to łóżeczko z misiami baby booo czy coś takiego, na alegro są one, ?

malinova co to za wozeczek?, bardzo fajny, duża gondola na żywo?

Ostatnia edycja:
Emotion - sa i sliczne pizamki :) natchnelas mnie i juz zamowilam ;) (niebieskie)

http://www.ebay.co.uk/itm/Maternity-nursing-100-cotton-2-peace-Pyjama-Set-size-8-10-12-14-breastfeeding?item=400302566463&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D506274882366651987

Z tego co widze to sprzedawca z Polski wiec pewnie z kosztami dostawy da sie dogadac :)

malinova, krak, super te koszulki i piżamki pokazujecie. Ja mam po Olusiu jeszcze 2 koszulki i jedną piżamkę, a że byłam z nich zadowolona to teraz przywiozłam sobie je z domu. Jak coś to zawsze mogę sobie jeszcze dokupić.

jutrzenko nijak się ma ale niech sobie leci swoim tempem do następnych starań:) nie siedzę na bb często i nawet nie chce mi się wertować wątku żeby zmienic ten suwaczek, nie przeszkadza mi to,ale jeśli tobie przeszkadza to staraj się zignorować:tak: a ciąże mamy łep w łep taką samą, tz. tygodnie i dni:tak:

reklama
Babylyss to może dodaj kolejny z tygodniami ciąży bo Nam będzie łatwiej z Tobą rozmawiać:tak: Tak przynajmniej mamy rozeznanie, która na jakim etapie ciąży jest

Do góry