reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Paula ten twój wózek jest śliczny sama bym nim jeździła po domu :-D:-D:-D

Pesca super że wrzuciłas te linki już wiem gdzie kupię te flanelki :-)

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie materacyka zobaczę co się bedzie działo z tym piankowym jak będzie do bani to kupię ten kokosowo-gryczany .

reklama
Teraz ja się chwalę, ale wózio i tak już widziałyście ;-)
Nie mogę się nacieszyć, jeżdżę w tą i z powrotem po domu :-D
Zobacz załącznik 481565

myślałam, że tylko ja jestem taka dziwna. ja oprócz tego jeszcze składam/rozkładam, wieszam/zdejmuję torbę, rozkładam/ składam budkę, siadam i wzdycham, później znów jeżdżę, zakręcam, wkładam 4kg cukru. niby tylko wózek a ile zabawy :-D
kotów nie wożę co by nie pomyślały, że to ich nowa zabawka i mogą tam włazić.

Malinowa P, wózeczek rewelacja :-) i wcale Ci się nie dziwię, że masz przy nim tyle frajdy, ja bym (i jak już będę miała) robiła to samo :-):-):-) super

MalinowaP wózeczek super:-)

Co do materaca to ja mam jakis zwykły piankowy dla synka tyle ze dośc wysoki i nic sie z nim nie dzieje, nie odkaształcił sie ani nic a synek juz ponad 1,5 roku ma.Córcia jak sie urodzi bedzie z poczatku spała w takim turystycznym chyba ze jakas okazja sie trafi na takie drewniane.

reklama
Do góry