jutrzenka szczerze to nie przeglądam testów jak byłam z Wiki w ciąży to nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje (nie miałam akutat wtedy netu o ile ja byłam spokojniejsza) kupiliśmy jeden z tańszych fotelików który miały atesty i było !!!!wychodzę z założenia że nie wszystkie firmy po prostu maja pieniądze żeby się wypromować to coś jak z oryginalnymi ciuchami jeśli chodzi o Tako to z tego co czytałam na necie jedna z bardziej polecanych firm....piszą że mają takie testy przeprowadzone i na życzenie udostępniają
ptyska mnie zależy na komplecie komoda z łóżeczkiem i w kolorze wenge bo dzidziuś będzie spał u nas w sypialni przez jakiś czas wiec żeby pasowało....
co do kołyski to ja wszystkiemu co bujane mówię NIE tak jak jutrzenka uważam że to tylko kusi do nauki bujania a jak nauczysz bujać to potem sobie pobujasz ładnych kilka miesięcy wiec żadne kołyski czy płozy przy łóżeczku
ptyska mnie zależy na komplecie komoda z łóżeczkiem i w kolorze wenge bo dzidziuś będzie spał u nas w sypialni przez jakiś czas wiec żeby pasowało....
co do kołyski to ja wszystkiemu co bujane mówię NIE tak jak jutrzenka uważam że to tylko kusi do nauki bujania a jak nauczysz bujać to potem sobie pobujasz ładnych kilka miesięcy wiec żadne kołyski czy płozy przy łóżeczku