reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Nikola łóżeczko jak najbardziej mi się podoba.Dodatkowo pojemna szuflada więc można pampersy itp tam pochować.U mnie pod łóżeczkiem zawsze coś wstawiałam .
Ja dostałam przedwczoraj łóżeczko od znajomej,a wczoraj doszedł materacyk i jestem mega szczęśliwa bo jest super-wypełnienie pianka ,kokos gruby 11cm ,bawełniana powłoczka aloe vera którą łatwo się zdejmuje do prania.

reklama
Nikola fajny ten Tako. Spacerowka spelnia moje oczekiwania bo jest nisko od ziemi :tak:.
A patrzycie w tych wozkach 3w1 na testy zdrzeniowe tych fotelikow samochodowych???

A łozeczko wyglada super. My mamy po Kubie z szuflada i w sumie sie przydawala, zwlaszcza jak sie nie ma duzo miescja albo mebli dla maluszka w domu to zawsze mozna tam cos schowac
Chociaz ja teraz majac 2 komody tylko dla maluszka i jeszcze wolne miejsce w innej komodzie to bym nie zwracala juz uwagi na ta szuflade bo mam gdzie trzymac rzeczy

Ja kiedys patrzyłam na te testy ale mój mnie kiedys switował, ze jak nas pókną to i tak mało co z nas zostanie, Na codzien uzytkuję fiata seicento wiec...chyba coś w tym też jest. Więc składam podanie do rządu o nowe bezpieczne autko bo mnie na inne nie stać;-) Fotelik to juz sobie dokupię:-D

Nikolaa - łóżeczko wygląda fajnie i myślę że jeśli chodzi o funkcjonalność to większość ma podobną, raczej różnią się wyglądem no i ewentualnie materiałem z którego są wykonane, ja upatrzyłam sobie bardzo podobne, choć moim zdaniem ładniejsze:-)
Łóżeczko + szuflada Biały Miś Kolor Venga JARDREW (2384236561) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chociaż te podoba mi się jeszcze bardziej ale cena mnie powala
Łóżeczko TYMON II z szufladą + materacyk (2400964260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No właśnie mowa o łożeczkach ja tu już kiedyś pytałam ale nie udzielono mi ani jednej odpowiedzi :-:)-:)-(
bo chciałam wiedzieć czy kołyska jest fajną sprawą czy niepotrzebnym wydatkiem bo te z kołyską są droższe i nie wiem czy takie dzieci się buja w łóżeczkach czy nie? :sorry2:

marand ten tymon II jest piękny i powiem ci ze jak na łóżeczko razem z materacem to niedrogo chyba :sorry2:

jutrzenka idealnie pokazana zagospodarowana komoda proszę o więcej takich instruktażowych zdjęć bo ja to w ogóle nic nie wiem :-D

No właśnie mowa o łożeczkach ja tu już kiedyś pytałam ale nie udzielono mi ani jednej odpowiedzi :-:)-:)-(
bo chciałam wiedzieć czy kołyska jest fajną sprawą czy niepotrzebnym wydatkiem bo te z kołyską są droższe i nie wiem czy takie dzieci się buja w łóżeczkach czy nie? :sorry2:

marand ten tymon II jest piękny i powiem ci ze jak na łóżeczko razem z materacem to niedrogo chyba :sorry2:

jutrzenka idealnie pokazana zagospodarowana komoda proszę o więcej takich instruktażowych zdjęć bo ja to w ogóle nic nie wiem :-D

no widzisz, a mi gdzieś umknęło że to z materacem:-D, no to faktycznie nie wychodzi już tak strasznie
tylko ten materac nie jest taki jak bym chciała, no ale może znajdę gdzieś taniej bez

co do kołysek to nie pomogę, bo w mojej rodzinie nikt nie miał, kołyski są śliczne ale na krótko starczają więc jak dla mnie zbędny wydatek

Ptyska :-D, nie wszystko tak latwo slowami opisac a mozna pokazac

ja kolysce mowie NIE !!!! jak nauczysz bujania to bedziesz potem tylko bujac i bujac bo inaczej nie zasnie.
Jak bylam u koleznki co urodzila i oni maja lozeczko na plozach do bujania to ich dziecko spi jak bujaja a jak przestaja to koniec spania. Masakra jakas.

my dla Kuby mielismy takie z Drewexu z szuflada i dalo rade, kuba spal w nim 4 lata i 5 m-cy i dajel nadaje sie do uzytku tylko trzeba przemalowac bo sobie na nim zęby skrobal jak byl maly :-D
plus materas gryczano-kokosowy
http://allegro.pl/lozeczko-kuba-2-teak-szuflada-materac-gpk-i2404997990.html

Ostatnia edycja:
Też zastanawiałam się nad kołyską bo za dużo miejsca nie mamy, ale z racji, że mamy łóżeczko po Olusiu, swoją drogą ładne i funkcjonalne (3poziomy, wyjmowane szczebelka, ale minus u nas, że bez szuflady) więc zostaniemy przy tym łóżeczku. Pościel tylko kupimy nową.

reklama
aaa o takiej kołysce myślałaś, ale niestety też o takiej nie znam opinii
ja myślałam o takiej małej, dodatkowo żeby mieć do łóżeczka, że np kołyska stoi w sypialni a łóżeczko w dziecięcym pokoju, cy coś w tym stylu
ale tak jak pisze Jutrzenka ja bym raczej nie przyzwyczajała dziecka do bujania, bo faktycznie później może być problem

Do góry