erde
Szczęśliwa Mama :]
Co do materacyków, my mamy po Olusiu w bardzo dobrym stanie, nie obsikany ani nic. I właśnie ten gryczano-kokosowy.
mimii, i Oluś śpi na tej stronie gryczanej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do materacyków, my mamy po Olusiu w bardzo dobrym stanie, nie obsikany ani nic. I właśnie ten gryczano-kokosowy.
Ja myślę że im twardszy tym leoszy na kręgosłup maluszka.Chętnie się podłączę do pytania, bo też się zastanawiam. Jakiś czas temu zgłębiałam materacową wiedzę, ale okazało się że dorosłe materace a dziecięce, to dwa różne światy.
O gryce słyszałam najwięcej, ale z kolei bardzo sprzeczne opinie: z jednej strony że dobra i że koniecznie trzeba materac gryczano-kokosowy, a z drugiej że g... prawda bo dla dzidziusia jest za twarda i że to tylko moda. No i bądź tu człowieku mądry...
mimii, i Oluś śpi na tej stronie gryczanej?
A materac gryczano-kokosowy jest złożony tak: gryka na zewnątrz z dwóch stron a w środku kokos. Wiem bo pracowałam w hurtowni dziecięcej i sprzedawałam takie
Mamba, to jedna z wariacji. Ja miałam na myśli taki: Materac gryka pianka kokos 120*60 Danpol - Aruś.pl - sklep z pościelą dziecięcą (gryka-pianka-kokos).
Ja właśnie zamówiłam na allegro podkłady,osłonki na piersi,wkładki i pieluszki tetrowe.Mam już coraz mniej rzeczy do kupienia