reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Dziewczyny cudnosci!!!! Już nie moge się doczekac jak będziemy prezentowac nasze dzieciaczki w tych ciuszkach:) :)

Ja poszukuje jakiegos wózka głębokiego (uzywanego) tylko po to zeby miec w mieszkaniu i na balkonie . Mieszkamy na 3 pietrze i nie wyobrażam sobie wciąganie codzienne naszego Tako 20 kg!! a w zimie malutka może sobie spać w wózeczku na balkoniku:)

reklama
To i ja wrzucam (wreszcie) swoje ostatnie zdobycze :-)

DSC00879.jpgDSC00880.jpgDSC00881.jpgDSC00882.jpgDSC00883.jpgDSC00884.jpg

reklama
Zostałam dziś szczęśliwą posiadaczką biedronek z H&M:-) Weszłam dziś nawet do 5.10.15, ale te przeceny jakieś takie bez szału, śpiochy za 2 dychy to bez łaski kupię gdzieś indziej, a w komisie to ze 4 pary pewnie.
Tylko do komisu już nie zdążyłam wejść, zamknęli dziś wcześniej chyba. Bo skoro już lekarz wczoraj potwierdził dziewuszkę, to znów mogę z czystym sumieniem coś różowego kupować:-D Na szczęście mój ulubiony sklep działa 24h, nawet w święta - Allegro;-)

A skoro o Allegro - dostałam dziś zamówiony taki stanik: Alles - producent bielizny - alles.pl
To już karmnik (przyda się też później), ale bardzo ładnie leży i na karmnik nie wygląda. W dodatku kupiłam go za połowę ceny - z II ręki, ale nieużywany, ma metki i oryginalne pudełko:-)

Do góry