reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Co do boli to u mnie momentami są bóle ja na miesiączkę ale trwają tylko kilka sekund , ale faktycznie jak się naprzyklad niekontrolowanie wyciągnę , zrobię jakąś dziwną pozycję czy napne brzuch przy kaszlu czy coś to też poczuje taki jakby skurcz w podprzyczu , takie ukłucie
Mam dokładnie tak samo, na początku mnie to martwiło ale później uznałam że chyba norma

Zdecydowanie.
Myślę że Klaudia jakoś słabo trafiła skoro tak piszecie. Wg mnie responsywność, wyrozumiałość lekarza to ważna kwestia + cały minimalny pakiet badań. Z tego co widzę u Was, u siebie i co dostała Klaudia, to jakaś okrojona wersja, która i tak robi się podczas tej samej wizyty, więc nie rozumiem w czym jest problem, abyś zrobiła wszystko, co jest istotne.
Ja miałam moment, że podczas wystawiania tego typu skierowań powiedziałam, że nie czuje się najlepiej, to dostałam rozszerzenie tarczycy, Wit D, B12, ferrytyne. To kompletny Basic do rozmów o stanie zdrowia pacjenta,dlatego współczuję Klaudia i też niestety namawiam, żebyś w miarę możliwości przemyślała zmianę.
no powiem wam że też średnio się przy niej czuje ,no ale chcę się ratować prywatną przy której będę czuła się lepiej , a ta tylko tak dodatkowo . Chyba że faktycznie dalej będzie tak słabo to będę szukać

Hej.
Nie wiem o co chodzi ale mi w tej ciąży też dzieli badania na raty. Mam wrażenie, że w poprzednich to badania leciały z grubej rury s teraz po trochu tylko...
Moim zdaniem to lekarka czeka po prostu na wyniki tych badań. Wydaje mi się że to że nie może na tyle przepisać zwolnienia odnosiło się do tego że ona jeszcze nie wie co Klaudii jest, a jak już zobaczy wyniki to przepisze odpowiednio zwolnienie. Mogę się mylić, ale tak mi się wydaje.

reklama
Do góry