reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Od mojego usłyszałam tylko tyle wczoraj: ani waz mi się znosić że strychu już tego twojego rogala. Dobrze ze mi przypomniał;)
Mój rogal jest teraz najczęściej używany przez męża, albo dziecko, nie wiem czy mi oddadzą, czy będę musiała sobie kupić nowego 🤣. Czekam do końca 1 trymestru i ruszam z ćwiczeniami, bo tak się zastałam, że aż mi głupio, ale nic na siłę. Mam takie wachania, raz jest zupełnie spoko i czuję się normalnie a za chwilę mdłości, senność, rozdrażnienie... Mąż się już pytał kiedy ja mam ten trymestr kiedy skacze jak porąbana xD

5t 3 d tyle że może być młodsza też ehhh
A widział pęcherzyk, albo mówił, że endometrium jest ciążowe? Jakieś ślady po owulacji z któregoś jajnika? Nic zupełnie nie widział? To może miał jakiś słaby sprzęt czy coś... No ale na tym etapie u mnie było puste jajo, jeszcze różnie może być.

nie dostałam zdjęcia ale jak pokazywał że jest ale malutki i nie może nic więcej powiedzieć bo sam nie jest do końca pewny czy tooo
Eeee no to u mnie była identyczna sytuacja, dwa tygodnie później zobaczyłam serduszko :) trzymam kciuki, żeby u ciebie też było dobrze :)

I to serio identyczna, pęcherzyk tak mały, że mi go nawet nie dała rady zmierzyć :)

A widział pęcherzyk, albo mówił, że endometrium jest ciążowe? Jakieś ślady po owulacji z któregoś jajnika? Nic zupełnie nie widział? To może miał jakiś słaby sprzęt czy coś... No ale na tym etapie u mnie było puste jajo, jeszcze różnie może być.
mówił że endometrium grube jak smok więc ciąża jest. mówił że przyszłam wcześnie. dlatego mam teraz sugerować się beta. minus u mnie to ze mam tyłozgięcie i to też utrudnia ;(

Eeee no to u mnie była identyczna sytuacja, dwa tygodnie później zobaczyłam serduszko :) trzymam kciuki, żeby u ciebie też było dobrze :)

I to serio identyczna, pęcherzyk tak mały, że mi go nawet nie dała rady zmie rzyć :)
jezu naprawdę?? nie ukrywam że mnie podbudowałaś🩷

reklama
Do góry