reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Od mojego usłyszałam tylko tyle wczoraj: ani waz mi się znosić że strychu już tego twojego rogala. Dobrze ze mi przypomniał;)
Mój rogal jest teraz najczęściej używany przez męża, albo dziecko, nie wiem czy mi oddadzą, czy będę musiała sobie kupić nowego 🤣. Czekam do końca 1 trymestru i ruszam z ćwiczeniami, bo tak się zastałam, że aż mi głupio, ale nic na siłę. Mam takie wachania, raz jest zupełnie spoko i czuję się normalnie a za chwilę mdłości, senność, rozdrażnienie... Mąż się już pytał kiedy ja mam ten trymestr kiedy skacze jak porąbana xD

5t 3 d tyle że może być młodsza też ehhh
A widział pęcherzyk, albo mówił, że endometrium jest ciążowe? Jakieś ślady po owulacji z któregoś jajnika? Nic zupełnie nie widział? To może miał jakiś słaby sprzęt czy coś... No ale na tym etapie u mnie było puste jajo, jeszcze różnie może być.

nie dostałam zdjęcia ale jak pokazywał że jest ale malutki i nie może nic więcej powiedzieć bo sam nie jest do końca pewny czy tooo
Eeee no to u mnie była identyczna sytuacja, dwa tygodnie później zobaczyłam serduszko :) trzymam kciuki, żeby u ciebie też było dobrze :)

I to serio identyczna, pęcherzyk tak mały, że mi go nawet nie dała rady zmierzyć :)

A widział pęcherzyk, albo mówił, że endometrium jest ciążowe? Jakieś ślady po owulacji z któregoś jajnika? Nic zupełnie nie widział? To może miał jakiś słaby sprzęt czy coś... No ale na tym etapie u mnie było puste jajo, jeszcze różnie może być.
mówił że endometrium grube jak smok więc ciąża jest. mówił że przyszłam wcześnie. dlatego mam teraz sugerować się beta. minus u mnie to ze mam tyłozgięcie i to też utrudnia ;(

Eeee no to u mnie była identyczna sytuacja, dwa tygodnie później zobaczyłam serduszko :) trzymam kciuki, żeby u ciebie też było dobrze :)

I to serio identyczna, pęcherzyk tak mały, że mi go nawet nie dała rady zmie rzyć :)
jezu naprawdę?? nie ukrywam że mnie podbudowałaś🩷

reklama
Do góry