Ale jest jeszcze bardzo wcześnie. Nei widział pęcherzyka?nawet mi smutno pisać
nic nie było widać i doktorek bardzo się starał.
teraz wszystko zależy od bety
reklama
Piq
Fanka BB :)
Mój rogal jest teraz najczęściej używany przez męża, albo dziecko, nie wiem czy mi oddadzą, czy będę musiała sobie kupić nowegoOd mojego usłyszałam tylko tyle wczoraj: ani waz mi się znosić że strychu już tego twojego rogala. Dobrze ze mi przypomniał![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Ludek88
Zaciekawiona BB
nie dostałam zdjęcia ale jak pokazywał że jest ale malutki i nie może nic więcej powiedzieć bo sam nie jest do końca pewny czy toooAle jest jeszcze bardzo wcześnie. Nei widział pęcherzyka?
Piq
A widział pęcherzyk, albo mówił, że endometrium jest ciążowe? Jakieś ślady po owulacji z któregoś jajnika? Nic zupełnie nie widział? To może miał jakiś słaby sprzęt czy coś... No ale na tym etapie u mnie było puste jajo, jeszcze różnie może być.5t 3 d tyle że może być młodsza też ehhh
Piq
Eeee no to u mnie była identyczna sytuacja, dwa tygodnie później zobaczyłam serduszkonie dostałam zdjęcia ale jak pokazywał że jest ale malutki i nie może nic więcej powiedzieć bo sam nie jest do końca pewny czy tooo
I to serio identyczna, pęcherzyk tak mały, że mi go nawet nie dała rady zmierzyć
Ludek88
Zaciekawiona BB
mówił że endometrium grube jak smok więc ciąża jest. mówił że przyszłam wcześnie. dlatego mam teraz sugerować się beta. minus u mnie to ze mam tyłozgięcie i to też utrudnia ;(A widział pęcherzyk, albo mówił, że endometrium jest ciążowe? Jakieś ślady po owulacji z któregoś jajnika? Nic zupełnie nie widział? To może miał jakiś słaby sprzęt czy coś... No ale na tym etapie u mnie było puste jajo, jeszcze różnie może być.
No to na ten moment jest ok. Za za wcześnie na coś więcejnie dostałam zdjęcia ale jak pokazywał że jest ale malutki i nie może nic więcej powiedzieć bo sam nie jest do końca pewny czy tooo
Tylozgiecie nic nie zmienia, jest za wcześnie. Poza tym w okolicy 12 tyg się wyprostujemówił że endometrium grube jak smok więc ciąża jest. mówił że przyszłam wcześnie. dlatego mam teraz sugerować się beta. minus u mnie to ze mam tyłozgięcie i to też utrudnia ;(
Ludek88
Zaciekawiona BB
jezu naprawdę?? nie ukrywam że mnie podbudowałaśEeee no to u mnie była identyczna sytuacja, dwa tygodnie później zobaczyłam serduszkotrzymam kciuki, żeby u ciebie też było dobrze
I to serio identyczna, pęcherzyk tak mały, że mi go nawet nie dała rady zmie rzyć![]()
![Pink heart :pink_heart: 🩷](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1fa77.png)
reklama
Ludek88
Zaciekawiona BB
Tylozgiecie nic nie zmienia, jest za wcześnie. Poza tym w okolicy 12 tyg się wyprostuje![]()
to nawet nie miałam pojęcia dziękuje