reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Hej 🫡 Ja się nieśmiało przedstawię, choć etap wczesny i nadal niedowierzam😄
beta w środę 42, beta dziś 130.. teoretycznie powinnam mieć okres 3.02, ale już od kilku dobrych dni blade kreski na teście, czułam, że to ciąża 😅
Mam już synka z sierpnia 2023, byłam wtedy uzależniona od forum 😀
Jestę dość staaara 😅, w sumie bardzo chciałam mieć drugie dziecko, ale ten złoty strzał mnie zaskoczył 😁
W ramach ciekawostki powiem, że ja zachodzę w ciążę 7-8 dzień cyklu (w co lekarze mi nie wierzą, ale tym razem to była jedyna możliwość;p)

Z usg jeszcze poczekam z 10 dni minimum..
Termin wypada jakoś 13-15 października.

Obyśmy tu wszystkie zostały do końca!🥰
Witamy witamy 🙂🙂🙂
To widzisz, Ty zaszłaś w ciążę w 7-8 dc, a za to ja w cyklu bezowulacyjnym 🤣

Pisz od razu co byś zjadła, bo może my wszystkie też mamy na to ochotę, a jeszcze o tym nie wiemy 😜🙈.

reklama
Mam wyniki. Ale ten próg mnie wykończy 😓 już ostatnio było 22 i znowu jest 12 😓😓 wiem, że to jest skokowo, ale przy takich ilościach proga jakie przyjmuję martwią mnie te ciągłe spadki 🙄
Ile bierzesz proga? Mój lekarz nie bada, bo przy takich dawkach nie ma sensu usłyszałam. Zbadałam w sobotę zeszła i miałam 16.7, biorę 2x prolutex 3x cyclogest 6x estrofem

Ile bierzesz proga? Mój lekarz nie bada, bo przy takich dawkach nie ma sensu usłyszałam. Zbadałam w sobotę zeszła i miałam 16.7, biorę 2x prolutex 3x cyclogest 6x estrofem

Mi lekarz kazał tylko z pierwszą betą sprawdzić, ale że miałam niski to powtarzałam już sama, lekarka nie kazała, zwiększyła tylko leki i tyle.
Aktualnie biorę 3x duphaston, 3x cyclogest i 2x prolutex, a do tego 3x estrofem.

Do góry