reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

klaudia16

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny , to dla mnie ogromną przyjemność założyć październikowy wątek ♥️Zakładam go z myślą o tych które dopiero co wysikały swoje pozytywne testy i nie wiedzą gdzie się podziać . Sama nie wiem co ze sobą zrobić . Zróbmy tak , najlepiej jak każda z nas napiszę coś o sobie dołączając do grupy 🥰 Wstępnie wpiszemy terminy porodu wiadomo to może ulec zmianie , sama jestem na samym początku i nie wiem co to będzie , ale wierzę że razem wszystkie doczekamy do października ☺️☺️

Termin porodu :
01.10- @Piq @Dorka66
02.10 - @morticia_adams
03.10 - @Iwona1992
04.10- @klaudia16 , @Karolina_123
05.10
06.10
07.10
8.10
9.10 - @Paucinka
10.10
11.10
12.10

Wizyty u lekarza :
01.02 - pierwsze USG 🥰- @morticia_adams
04.02 - pierwsze USG 🥰 - @klaudia16 , @Karolina_123
05.02 - pierwsze USG - @Iwona1992
07.02 - pierwsze USG 🥰 - @Dorka66

Ostatnia edycja:
reklama
Wie któraś czy jednorazowy stres / wkurw / histeria też wpływają na kropkę tak jak długotrwały? Cały czas byłam całkiem spokojna ale tak mnie coś dzisiaj wkurwilo że aż wpadłam w złość i się wydarłam, dawno już tak skrajnych emocji nie czułam. A potem sobie przypomniałam że nie jestem sama i próbowałam się uspokoić ale już mi na łeb wjechało

reklama
Wie któraś czy jednorazowy stres / wkurw / histeria też wpływają na kropkę tak jak długotrwały? Cały czas byłam całkiem spokojna ale tak mnie coś dzisiaj wkurwilo że aż wpadłam w złość i się wydarłam, dawno już tak skrajnych emocji nie czułam. A potem sobie przypomniałam że nie jestem sama i próbowałam się uspokoić ale już mi na łeb wjechało
Chroniczny stres wpływa negatywnie, bo masz stałe podwyższony poziom kortyzolu, jednorazowy nie będzie miał znaczenia, więc nie ma co się przejmować (bo martwienie się też wyrzuca kortyzol) 😁 emocje dopiero się zaczynają tak naprawdę 😁

Do góry