Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest stosunkowo niski, ale trzeba pamiętać że jest skokowy. Ja w poprzedniej ciąży miałam 18,14,12 (co dwa dni) a ciąża zdrowa i donoszona. Mi lekarz proga nie dał do suplementacji bo nie widział wskazań.Hej dziewczyny pozwoliłam sobie dołączyć 14.02 zrobiłam test który pokazał drugą kreskę, dziś zrobiłam betę i progesteron tylko wydaje mi się on trochę za niski co myślicie
tak już się umówiłam w przyszłym tygodniujest stosunkowo niski, ale trzeba pamiętać że jest skokowy. Ja w poprzedniej ciąży miałam 18,14,12 (co dwa dni) a ciąża zdrowa i donoszona. Mi lekarz proga nie dał do suplementacji bo nie widział wskazań.
Jak masz taka betę wysoka już umów się poprostu do lekarza już i skonsultuj to
Ja podałam narazie z kalendarzyka 10.10, pewnie 8.03 będę więcej wiedziała po wizycieDziewczęta, sprawdźcie wszystkie, czy jesteście zapisane na liście w pierwszym poście. Jeśli nie, proszę o podanie daty porodu.
Córka 21, syn 16, syn 13, syn niecałe 2 latao mamusiu! Szanuje! jaka różnica wieku?
u mnie wszystko dobrze dzisiaj 6 w 2d