reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Hej dziewczyny pozwoliłam sobie dołączyć 14.02 zrobiłam test który pokazał drugą kreskę, dziś zrobiłam betę i progesteron tylko wydaje mi się on trochę za niski co myślicie

Załączniki

• IMG_1027.jpeg
    IMG_1027.jpeg
    66,9 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Hej dziewczyny pozwoliłam sobie dołączyć 14.02 zrobiłam test który pokazał drugą kreskę, dziś zrobiłam betę i progesteron tylko wydaje mi się on trochę za niski co myślicie
jest stosunkowo niski, ale trzeba pamiętać że jest skokowy. Ja w poprzedniej ciąży miałam 18,14,12 (co dwa dni) a ciąża zdrowa i donoszona. Mi lekarz proga nie dał do suplementacji bo nie widział wskazań.

Jak masz taka betę wysoka już umów się poprostu do lekarza już i skonsultuj to :)

jest stosunkowo niski, ale trzeba pamiętać że jest skokowy. Ja w poprzedniej ciąży miałam 18,14,12 (co dwa dni) a ciąża zdrowa i donoszona. Mi lekarz proga nie dał do suplementacji bo nie widział wskazań.

Jak masz taka betę wysoka już umów się poprostu do lekarza już i skonsultuj to :)
tak już się umówiłam w przyszłym tygodniu 😊

Mnie się przykimalo z 15 minut z samego rana przy pracy 🫣 dobrze ze pracuje z domu i szefu nie widział.. i zaraz po pracy 45 minut. Teraz łażę i ziewam 😆

Hej dziewczyny 🤗
Według aplikacji termin na 29.10.24
Beta narazie chyba ładnie rosnie
17.02 87,1
19.02 289
22.02 1426,5
progesteron tez ok 35,91, jestem po jednej stracie w 7tyg wiec głowa ciagle pracuje...
Wizyta na 09.03 będzie to 6+5

Pozdrawiam Was 🤗 I życze spokojnych i radosnych ciąż 🤰

reklama
eh… a ja siedzę i myśle, ze ta beta taka duża a na usg mało co widać :( oczywiście naczytałam się już na necie na co wskazuje duża beta, jutro będę siedziec jak na szpilkach i czekać na wyniki bety. Chyba żołądek mi pójdzie do gardła… :(

Do góry