reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

Teoretycznie przez Medicover, ale zobaczę czy będę zadowolona. W pierwszej ciąży miałam super lekarza, ale teraz problemem jest dla mnie jechanie do niego na drugi koniec Warszawy 😕
Z Medicovera polecam badania prenatalne. Ja co prawda robiłam we Wrocławiu, ale mają lekarzy z certyfikatem fmf, a to oszczędność co najmniej 500 zł na każdym :)

reklama
Z Medicovera polecam badania prenatalne. Ja co prawda robiłam we Wrocławiu, ale mają lekarzy z certyfikatem fmf, a to oszczędność co najmniej 500 zł na każdym :)
W której placówce byłaś? Ja w poprzedniej ciąży byłam w dcg (miałam skierowanie, skończony 35 rok życia) i średnio wspominam :/
Do gina też chodzę na Medicover, na szczęście mój gin ma współpracę :)
Prowadził mi 2 poprzednie ciąże i bardzo sobie chwaliłam. Zawsze zaopiekowana jak trzeba i lekarz super sympatyczny.

Ja rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić

Dziewczyny a jak prowadzicie ciążę. Na NFZ czy prywatnie? A może to i to?
ja prowadzę prywatnie. Miałam trochę przejść. Przyjmuje sporo leków. Także i ciążę prowadzę prywatnie, no nawet nie chce mi się innemu lekarzowi wszystkiego tłumaczyć .

W której placówce byłaś? Ja w poprzedniej ciąży byłam w dcg (miałam skierowanie, skończony 35 rok życia) i średnio wspominam :/
Do gina też chodzę na Medicover, na szczęście mój gin ma współpracę :)
Prowadził mi 2 poprzednie ciąże i bardzo sobie chwaliłam. Zawsze zaopiekowana jak trzeba i lekarz super sympatyczny.
Do globis. Mój gin też jest i na nfz i prywatnie i właśnie się zastanawiam czy dublować :)
Ja 35 w tym roku, także też chce wszystkie prenatalne zrobić

reklama
Tak tak, ja wtedy całą ciążę tam prowadziłam i byłam mega zadowolona 😊 w Warszawie te ważniejsze badania wykonywane są jedynie w szpitalu Medicover, a tam to już w ogóle i sprzęt i lekarze super :)

Do góry