reklama
hemoglobina
Moderator
Mercy89
Fanka BB :)
Ja rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawićA dlaczego nie? Nawet w okresie pandemii mój gin pozwalał mężowi wchodzić oczywiście wtedy w maseczkach, ale mimo to nie było problemu.
Dziewczyny a jak prowadzicie ciążę. Na NFZ czy prywatnie? A może to i to?
asiura89
Zaciekawiona BB
Mega mam stresa przed wizytą gdzie tam do 17 ehh zwariuje chciałabym już być po
asiura89
Zaciekawiona BB
Mega mam stresa przed wizytą gdzie tam do 17 ehh zwariuje chciałabym już być po
Ja będę chodzić prywatnie jakoś ten nasz NFZ mnie nie przekonuje ....Ja rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić
Ania_np
Ja mam pakiet w medicover ale niestety z lekarzami średnio, dlatego zdecydowałam się wrócić do lekarki, która prowadziła moje dwie poprzednie ciąże. Wszystkie badania będę robiła z pakietu, żeby nie wydawać kasyJa rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić
Mercy89
No właśnie też mam Medicover. Pierwsza chyba pójdę prywatnie, żeby zobaczyć czy wszystko ok, natomiast dalej normalnie się zapiszę na NFZJa mam pakiet w medicover ale niestety z lekarzami średnio, dlatego zdecydowałam się wrócić do lekarki, która prowadziła moje dwie poprzednie ciąże. Wszystkie badania będę robiła z pakietu, żeby nie wydawać kasy
Magdalena09
ja prowadzę prywatnie u tego samego gina co pierwsza ciążę.Ja rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić
hemoglobina
Moderator
Byłam prywatnie na pierwszej wizycie, na drugiej NFZ i będę prowadzić ciążę na NFZ.Ja rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić
reklama
Kropka29
Moderator
Teoretycznie przez Medicover, ale zobaczę czy będę zadowolona. W pierwszej ciąży miałam super lekarza, ale teraz problemem jest dla mnie jechanie do niego na drugi koniec WarszawyJa rodziłam w lipcu 2021 to ani do gina ani do szpitala na odwiedziny nikt nie mógł się pojawić