Agnieszkaxx
Zaciekawiona BB
Który tydzień ?Ja też już po. U mnie taka wczesna ciąża jeszcze. Widać pęcherzyk i ciałko żółte. Kolejna wizyta za 2tyg. Czekamy dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tydzień ?Ja też już po. U mnie taka wczesna ciąża jeszcze. Widać pęcherzyk i ciałko żółte. Kolejna wizyta za 2tyg. Czekamy dalej
Ciezko stwierdzić… mam długie cykle po 32-34dni, owulacja była tydzień później. Więc termin z owulacji to tak ok 3t a od OM 6+1Który tydzień ?
Ja akurat tez tak miałam na pierwszym usg wiec cierpliwie czekam do 23.02 na drugie usg i mam nadzieje , ze już będzie serduszkoCiezko stwierdzić… mam długie cykle po 32-34dni, owulacja była tydzień później. Więc termin z owulacji to tak ok 3t a od OM 6+1
Ogólnie lekarz uspakajała, ze wszystko jest ok i że ze 2tyg już powinno być widać malucha i serduszko. Muszę się uzbroić w cierpliwość
Trzymajmy za siebie kciuki!Ja akurat tez tak miałam na pierwszym usg wiec cierpliwie czekam do 23.02 na drugie usg i mam nadzieje , ze już będzie serduszko
I ja równieżTrzymajmy za siebie kciuki!
Miałam tak samo wczoraj. Też tylko pęcherzyk i ciałko żółte, ale nie było widać zarodka.Ja też już po. U mnie taka wczesna ciąża jeszcze. Widać pęcherzyk i ciałko żółte. Kolejna wizyta za 2tyg. Czekamy dalej
Czyli mozna z partnerem wejść?W tym temacie przypomniala mi sie historia sprzed roku jak sie staralismy a efektow nie bylo. Bylismy z mezem razem w gabinecie u pani ginekolog. Lekarka do mnie - zapraszam pania na fotel. Moj maz mina .
Lekarka na to do niego: “Jak pan takie oczy robi i “tego” do tej pory nie widzial, to chyba musimy zaczac od innej rozmowy. A tak na powaznie - to tam ma pan parawanik i krzeselko”.
A dlaczego nie? Nawet w okresie pandemii mój gin pozwalał mężowi wchodzić oczywiście wtedy w maseczkach, ale mimo to nie było problemu.Czyli mozna z partnerem wejść?
Tak, nie było problemu wczoraj podczas badania. Moj maż siedzial sobie z bokuCzyli mozna z partnerem wejść?