reklama
Carolina123
Fanka BB :)
miałam tak w zeszłym tygodniu chyba w środę.. wieczorem ból brzucha a następnego dnia zero mdłości. Wszystko wróciło następnego dniaDziś w ogóle nie mam mdłości, nie drażnią mnie zapachy, nie czuję senności, a pół nocy bolał mnie brzuch. Nie podoba mi się to. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i nic złego się nie dzieje
hemoglobina
Moderator
Na 11:10 mam wizytę, więc zaraz się zbieram do wyjścia.
Kanelbulle
Powodzenia! Trzymam kciuki!Na 11:10 mam wizytę, więc zaraz się zbieram do wyjścia.
Ania_np
Trzymamy kciukiNa 11:10 mam wizytę, więc zaraz się zbieram do wyjścia.
hemoglobina
Moderator
Godzina opóźnienia i same staruszki są przede mną
MamaLama
Trzymamy kciuki!Godzina opóźnienia i same staruszki są przede mną
MamaLama
Co do intensywności koloru drugiej kreski dużo też zależy od samego testu. Ja kupiłam jakieś tanizny na allegro, kreski niemal na każdym identyczne, bladawe. Wczoraj poszłam na betę i zbierałam szczękę z ziemi ponieważ beta 786. Więc krecha powinna być konkretna. Chciałam kupić test w rossku ale stwierdziłam że to bez sensu, skoro mam wynik bety. Jutro idę powtórzyć. Wizyta w poniedziałek.
Co do objawów. Ja w poprzedniej ciąży też miałam dni objawowe i nieobjawowo (z wyjątkiem mdłości, te to miałam do 17tc włącznie). Ale np piersi, raz bolesne i wrażliwe a raz nie. A to wstałam bez bólu piersi a wieczorem bolały że szok.
Kłucie przy jajniku. Dokuczali mi niemal całą ciążę, najbardziej bolało jak obracałam się z boku na bok. Ostry, ciągnący ból. Aż mnie zginało o łzy w oczach stawały. Zgłosiłam ginowi i wiecie co, nie wiadomo co to było, w usg i badaniach wszystko ok. Podejrzewamy z ginem, że to były bóle wiązadeł- bardzo szybko rósł mi brzuch i po prostu więzadła pobolewały. Do tego dodać trzeba, że mam duża nadwagę.
Co do objawów. Ja w poprzedniej ciąży też miałam dni objawowe i nieobjawowo (z wyjątkiem mdłości, te to miałam do 17tc włącznie). Ale np piersi, raz bolesne i wrażliwe a raz nie. A to wstałam bez bólu piersi a wieczorem bolały że szok.
Kłucie przy jajniku. Dokuczali mi niemal całą ciążę, najbardziej bolało jak obracałam się z boku na bok. Ostry, ciągnący ból. Aż mnie zginało o łzy w oczach stawały. Zgłosiłam ginowi i wiecie co, nie wiadomo co to było, w usg i badaniach wszystko ok. Podejrzewamy z ginem, że to były bóle wiązadeł- bardzo szybko rósł mi brzuch i po prostu więzadła pobolewały. Do tego dodać trzeba, że mam duża nadwagę.
hemoglobina
Moderator
reklama
hemoglobina
Moderator
Wiecie co, mój partner kupił mi w restauracji pierogi. Chciałam zjeść ostatniego, a na nim jakiś robal obrzydliwy i już martwy. Świetnie. Jeszcze dostanę jakiejś choroby