reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Dziś w ogóle nie mam mdłości, nie drażnią mnie zapachy, nie czuję senności, a pół nocy bolał mnie brzuch. Nie podoba mi się to. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i nic złego się nie dzieje☹️

reklama
Dziś w ogóle nie mam mdłości, nie drażnią mnie zapachy, nie czuję senności, a pół nocy bolał mnie brzuch. Nie podoba mi się to. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i nic złego się nie dzieje☹️
Ja tak mam . Jednego dnia czuje się niesamowicie dobrze a dzisiaj np: od rana mdłości i nie mogę nawet na jedzenie patrzeć 🥲

Ja tak mam . Jednego dnia czuje się niesamowicie dobrze a dzisiaj np: od rana mdłości i nie mogę nawet na jedzenie patrzeć 🥲nie z kolei powoli się zaczyna
U mnie powoli się zaczyna. Długo śpię, nie chce mi się wstać z łóżka, zaczynają przeszkadzać mi zapachy , jakoś mocniej je czuje.

Nieśmiało się witam 🥹 Ostatnia @ 18.01, nie mam pojęcia kiedy owu, cykle po 25-30 dni. W sobotę rano miałam minimalne, jednorazowe plamienie i obstawiam że mogło być implantacyjne. Trochę niepokoi mnie że kreska tak słabo ciemnieje, ale już dziewczyny na innym wątku uspokoiły mnie pod tym kątem. Najważniejsze że ciemnieje ☺️ Najłatwiej by było zrobić betę, ale nie mam w okolicy żadnego labu które jest otwarte po południu a przez pracę i synka nie jestem w stanie się ogarnąć logistycznie żeby udać się tam rano. Co ma być to będzie 🙈 na wizytę planuję się wybrać za jakieś 2-2,5 tygodnia :)
To u mnie na tym etapie nie było jeszcze drugiej kreseczki. Brawo. Gratuluje ciąży:)

Może to stres. Ja przed wczorajszym wyjazdem na usg miałam tak samo. Ból brzucha, jak przed klasówką. Mam wizytę 23.02 po południu. Trzymam kciuki za Twoja wizyte dziś i pozostałych dziewczyn.

@hemoglobina ja jednego dnia mam napięte piersi , drugiego dnia nie . Początkowo tak panikowałam i ciagle sprawdzałam czy bolą . 🫣
Też tak robię. Dzisiaj w ogóle nie są wrażliwe. Za to ciągnie mnie lewy jajnik. Mam nadzieję, że na wizycie zobaczę serduszko. 5 lat temu, dokładnie w walentynki dowiedziałam się o ciąży, którą straciłam i dzisiaj te obawy są szczególnie nasilone☹️

Też tak robię. Dzisiaj w ogóle nie są wrażliwe. Za to ciągnie mnie lewy jajnik. Mam nadzieję, że na wizycie zobaczę serduszko. 5 lat temu, dokładnie w walentynki dowiedziałam się o ciąży, którą straciłam i dzisiaj te obawy są szczególnie nasilone☹️
Myślę że to psychika płata Ci figle. U mnie też każdy dzień jakoś znacząco zwiazany z ciążą którą straciłam sprawia że czuję się cholernie depresyjnie. Ale my, mamy po przejściach już tak będziemy mieć, pozostaje nam tylko jakoś sobie z tym poradzić dla własnego dobra

reklama
Do góry