reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Cześć wszystkim:)
Powoli witam się z moją fasolką. Zgodnie z wyliczeniami termin na 17.10, testy już ładne wychodzą, z wizytą czekam do tego 8 tygodnia. Na stanie lipcowa dwu latka :)

Z racji tego że was poczytuje, to w kwestii witamin dodam że omegamed Optima forte na allegro jest po 33 zł, także wychodzi o wiele taniej niż stacjonarnie:)
piona też mam termin na 17.10 8-)
a z witamin biorę prenatal uno.
Pierwszą wizytę mam za tydzień. Mój gin zawsze robi usg, w poprzedniej ciąży miałam pierwsze zdjęcie jeszcze wtedy pustego pęcherzyka :)

reklama
Ja jestem juz po wizycie. Obecny pecherzyk ciążowy ale jeszcze nie było widać zarodka. I teraz martwię się że coś jest nie tak. Dziś 5tydz+4dni. Mam przyjść za 10-14 dni. W poprzedniej ciąży poszłam w 5tydz+3dni i byl już zarodek. I co teraz? :(
musisz być dobrej myśli, a lekarz coś mówił? Może ciąża jest młodsza po prostu? Dlatego ja jestem zdania że nie ma co się spieszyć z pierwsza wizyta bo tylko nerwów więcej jest 😉

reklama
Do góry