reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Właśnie dostałam w aplikacji rozpiske wszystkich usg i wizyt do konca maja 🥹☺️
Padania prenatalne (test KUB) bede miala w Wielki Czwartek 28.03 🤪
Musiałam tez juz wybrac w kolejnosci, ktore szpitale wybieram do porodu 🫣
Ja tu jestem na etapie matwienia sie, czy tam w ogole sie ciaza rozwija a oni mi tu z porodem wyskakuja 😳😅

Cześć wszystkim:)
Powoli witam się z moją fasolką. Zgodnie z wyliczeniami termin na 17.10, testy już ładne wychodzą, z wizytą czekam do tego 8 tygodnia. Na stanie lipcowa dwu latka :)

Z racji tego że was poczytuje, to w kwestii witamin dodam że omegamed Optima forte na allegro jest po 33 zł, także wychodzi o wiele taniej niż stacjonarnie:)

Ja tu jestem na etapie matwienia sie, czy tam w ogole sie ciaza rozwija a oni mi tu z porodem wyskakuja 😳😅
Kurcze a to nie za szybko na takie decyzję? Gdzie tak jest?

Cześć wszystkim:)
Powoli witam się z moją fasolką. Zgodnie z wyliczeniami termin na 17.10, testy już ładne wychodzą, z wizytą czekam do tego 8 tygodnia. Na stanie lipcowa dwu latka :)

Z racji tego że was poczytuje, to w kwestii witamin dodam że omegamed Optima forte na allegro jest po 33 zł, także wychodzi o wiele taniej niż stacjonarnie:)
ooo to super cena 😉

o kurcze. U Was to jest tempo 🫣 ja poprzedni plan porodu kończyłam jak podejrzewałam, że wody mi się sączą o czekałam aż mąż przywiezie test, żeby to sprawdzić. Całe szczęście dobra duszyczka dopilnowała, żebym chociaż spakowana była 🫣

reklama
Do góry