Kanelbulle
Fanka BB :)
No to masz problem chwiliwo z glowyNo właśnie nastawiłam się już na tego dentystę psychicznie, a mój partner mi napisał, że odwołał skoro się słabo czuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to masz problem chwiliwo z glowyNo właśnie nastawiłam się już na tego dentystę psychicznie, a mój partner mi napisał, że odwołał skoro się słabo czuję
Kurcze a to nie za szybko na takie decyzję? Gdzie tak jest?Właśnie dostałam w aplikacji rozpiske wszystkich usg i wizyt do konca maja
Padania prenatalne (test KUB) bede miala w Wielki Czwartek 28.03
Musiałam tez juz wybrac w kolejnosci, ktore szpitale wybieram do porodu
Ja tu jestem na etapie matwienia sie, czy tam w ogole sie ciaza rozwija a oni mi tu z porodem wyskakuja
ooo to super cenaCześć wszystkim
Powoli witam się z moją fasolką. Zgodnie z wyliczeniami termin na 17.10, testy już ładne wychodzą, z wizytą czekam do tego 8 tygodnia. Na stanie lipcowa dwu latka
Z racji tego że was poczytuje, to w kwestii witamin dodam że omegamed Optima forte na allegro jest po 33 zł, także wychodzi o wiele taniej niż stacjonarnie
W Sztokholmie. Czas na wybranie jest do 21 tygodnia ale lepiej to zalatwic wczesniej jesli sie ma jakies konkretne preferencjeKurcze a to nie za szybko na takie decyzję? Gdzie tak jest?
aaa rozumiemW Sztokholmie. Czas na wybranie jest do 21 tygodnia ale lepiej to zalatwic wczesniej jesli sie ma jakies konkretne preferencje
o kurcze. U Was to jest tempo ja poprzedni plan porodu kończyłam jak podejrzewałam, że wody mi się sączą o czekałam aż mąż przywiezie test, żeby to sprawdzić. Całe szczęście dobra duszyczka dopilnowała, żebym chociaż spakowana byłaWłaśnie dostałam w aplikacji rozpiske wszystkich usg i wizyt do konca maja
Padania prenatalne (test KUB) bede miala w Wielki Czwartek 28.03
Musiałam tez juz wybrac w kolejnosci, ktore szpitale wybieram do porodu
Ja tu jestem na etapie matwienia sie, czy tam w ogole sie ciaza rozwija a oni mi tu z porodem wyskakuja
… jakby to było wczoraj. Też tak masz?o kurcze. U Was to jest tempo ja poprzedni plan porodu kończyłam jak podejrzewałam, że wody mi się sączą o czekałam aż mąż przywiezie test, żeby to sprawdzić. Całe szczęście dobra duszyczka dopilnowała, żebym chociaż spakowana była
oj tak. Tylko te wczoraj było jakieś 15 miesięcy temu… jakby to było wczoraj. Też tak masz?