reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Od tc spada możliwość straty do 3% a od 12 tc do 1%, więc nie ma co tak myśleć tylko się cieszyć. Chociaż powiem Ci ze jak ludzie się dowiedzieli że jestem w ciąży poprzedniej nagle wszyscy mi się do strat przyznali jakby to miało mnie pocieszyć, tak mi to stracha zrobiło że szok
Masakra… co za pomysł wgl

będzie ciężko, ale jak już będą starsi będzie świetnie! Tak sobie tłumaczę haha :)

Swoją drogą zamierzasz kupować podwójny wózek?
nie, raczej nie. Myślę o dostawce, albo hamaku. Zaraz po porodzie pewnie się przeprowadzimy już do domu na "prowincje". Tam jest tak "piękna" droga, że raczej będę tylko kręcić się wokoło domu, a Miki po prosty gdzieś po podwórku będzie biegał. Jak wyjedziemy gdzieś na miasto to będę korzystać najwyższej z dostawki 🙂 jak będziemy gdzieś wychodzić z mężem to dla Mikołaja sprawimy jakiś jeździk, albo rowerek 🙂 a Ty?

nie, raczej nie. Myślę o dostawce, albo hamaku. Zaraz po porodzie pewnie się przeprowadzimy już do domu na "prowincje". Tam jest tak "piękna" droga, że raczej będę tylko kręcić się wokoło domu, a Miki po prosty gdzieś po podwórku będzie biegał. Jak wyjedziemy gdzieś na miasto to będę korzystać najwyższej z dostawki 🙂 jak będziemy gdzieś wychodzić z mężem to dla Mikołaja sprawimy jakiś jeździk, albo rowerek 🙂 a Ty?
ja wlasnie nie wiem. Przeraża mnie spacer z trójką dzieci. Przeraża mnie podwójny wózek. Chciałabym chyba normalny z dostawką ale obawiam się że dostawka zima to może być słaby pomysł :/

Czy pozostałe z zapisanych tutaj dziewczyn, mają zamiar się udzielać? Bo nie wiem, czy później dziewczyny zgodzą się, żebyście dołączyły do zamkniętego wątku, jak nie ma żadnej informacji od niektórych odkąd się zapisały🤔

reklama
Nie wiem o co chodzi że zamknięty 🤣 ??? Czemu zamykacie wątek?
Czy tylko ja się czuje brzydka ? Wlosy wogole się kiedyś układają i make up się wogole nie trzyma... ech... I jak tu z ludźmi pracować...

Do góry