Kasia_Der
Fanka BB :)
A czy mogę prosić o dodanie? Ta wiadomość musiała być gdzieś przed moim dołączeniem i jej nie odkryłamZapraszam wszystkie zgłoszone wcześniej panie do zamkniętej grupy:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy mogę prosić o dodanie? Ta wiadomość musiała być gdzieś przed moim dołączeniem i jej nie odkryłamZapraszam wszystkie zgłoszone wcześniej panie do zamkniętej grupy:
No ja też między czasie poroniłam w zeszłym roku w sierpniuU mnie 13 lat przerwy ale w ciagu ostatnich pięciu lat dwa poronienia. Boję się jak to będzie. Najmłodsza chce siostrę. A ja mam dośc babińca w domu i marzy się synek
Tak, jak będę wysyłać nową listęA czy mogę prosić o dodanie? Ta wiadomość musiała być gdzieś przed moim dołączeniem i jej nie odkryłam
Masakra… co za pomysł wglOd tc spada możliwość straty do 3% a od 12 tc do 1%, więc nie ma co tak myśleć tylko się cieszyć. Chociaż powiem Ci ze jak ludzie się dowiedzieli że jestem w ciąży poprzedniej nagle wszyscy mi się do strat przyznali jakby to miało mnie pocieszyć, tak mi to stracha zrobiło że szok
nie, raczej nie. Myślę o dostawce, albo hamaku. Zaraz po porodzie pewnie się przeprowadzimy już do domu na "prowincje". Tam jest tak "piękna" droga, że raczej będę tylko kręcić się wokoło domu, a Miki po prosty gdzieś po podwórku będzie biegał. Jak wyjedziemy gdzieś na miasto to będę korzystać najwyższej z dostawki jak będziemy gdzieś wychodzić z mężem to dla Mikołaja sprawimy jakiś jeździk, albo rowerek a Ty?będzie ciężko, ale jak już będą starsi będzie świetnie! Tak sobie tłumaczę haha
Swoją drogą zamierzasz kupować podwójny wózek?
ja wlasnie nie wiem. Przeraża mnie spacer z trójką dzieci. Przeraża mnie podwójny wózek. Chciałabym chyba normalny z dostawką ale obawiam się że dostawka zima to może być słaby pomysł :/nie, raczej nie. Myślę o dostawce, albo hamaku. Zaraz po porodzie pewnie się przeprowadzimy już do domu na "prowincje". Tam jest tak "piękna" droga, że raczej będę tylko kręcić się wokoło domu, a Miki po prosty gdzieś po podwórku będzie biegał. Jak wyjedziemy gdzieś na miasto to będę korzystać najwyższej z dostawki jak będziemy gdzieś wychodzić z mężem to dla Mikołaja sprawimy jakiś jeździk, albo rowerek a Ty?
mnie na razie samo wyszukiwanie na spacer dwójki dzieci przerażaja wlasnie nie wiem. Przeraża mnie spacer z trójką dzieci. Przeraża mnie podwójny wózek. Chciałabym chyba normalny z dostawką ale obawiam się że dostawka zima to może być słaby pomysł :/