AliceinWonderland
Fanka BB :)
Dobrze, że teraz możesz w spokoju cieszyć się ciążąA ja na odwrót. Zawsze jakies plamienia,krwawienia a tym razem czysto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że teraz możesz w spokoju cieszyć się ciążąA ja na odwrót. Zawsze jakies plamienia,krwawienia a tym razem czysto.
Ja mam 37 lat, córka 8 lat i syn 11, także świadomi i zobaczymy jak to będzie.Też mam 35..tyle że to moja 2 ciąża po 11 latach przerwy
To się dopiero okaże .do 15 tygodnia róznie może być,ale mam nadzieję,że będzie ok.Dobrze, że teraz możesz w spokoju cieszyć się ciążą
będzie ciężko, ale jak już będą starsi będzie świetnie! Tak sobie tłumaczę hahano to już mamy tutaj minimum 3 grudniowe mamusie, które będą miały dzieci z podobną różnica wieku nie powiem ja się trochę martwię jak to będzie. Ale cóż z jednym się dało radę to i z drugiem trzeba będzie
Od tc spada możliwość straty do 3% a od 12 tc do 1%, więc nie ma co tak myśleć tylko się cieszyć. Chociaż powiem Ci ze jak ludzie się dowiedzieli że jestem w ciąży poprzedniej nagle wszyscy mi się do strat przyznali jakby to miało mnie pocieszyć, tak mi to stracha zrobiło że szokTo się dopiero okaże .do 15 tygodnia róznie może być,ale mam nadzieję,że będzie ok.
no bardzo ci było to potrzebne ludzie naprawdę czasem nie myśląOd tc spada możliwość straty do 3% a od 12 tc do 1%, więc nie ma co tak myśleć tylko się cieszyć. Chociaż powiem Ci ze jak ludzie się dowiedzieli że jestem w ciąży poprzedniej nagle wszyscy mi się do strat przyznali jakby to miało mnie pocieszyć, tak mi to stracha zrobiło że szok
Nie, nie jest zbyt wysoki. I przyrost bety też jest normalny.Hej dziewczyny, zbadałam wczoraj poziom progesteronu i wyszedł mi 62,8 ng. Jestem w teraz w 6 tygodniu. Czy nie jest on za wysoki? Ostatni przyrost bety też był dosyć duży, bo 450% w 72h
Tak bardzo nie będę tu pisać wasz stresować ale napędzili mi stracha. Ale ludzie nie myślą, ja wiem może chcieli się pożalić bo to ciężki temat, ale jak ktoś stracił rok przed moja ciaza to czemu wtedy nie powiedział a dopiero jak ja byłam w zdrowej coszy w 14tc,no bardzo ci było to potrzebne ludzie naprawdę czasem nie myślą