reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Też mam 35..tyle że to moja 2 ciąża po 11 latach przerwy
Ja mam 37 lat, córka 8 lat i syn 11, także świadomi i zobaczymy jak to będzie.
Różnica między nimi 3 lata była idealna… syn bardzo angażował się w opiekę nad siostrą i pomagał przy wszystkim co się dało :) teraz to już jak pies z kotem 😂non stop walka i dyskusja 😅

no to już mamy tutaj minimum 3 grudniowe mamusie, które będą miały dzieci z podobną różnica wieku 😉 nie powiem ja się trochę martwię jak to będzie. Ale cóż z jednym się dało radę to i z drugiem trzeba będzie 😉
będzie ciężko, ale jak już będą starsi będzie świetnie! Tak sobie tłumaczę haha :)

Swoją drogą zamierzasz kupować podwójny wózek?

To się dopiero okaże .do 15 tygodnia róznie może być,ale mam nadzieję,że będzie ok.
Od tc spada możliwość straty do 3% a od 12 tc do 1%, więc nie ma co tak myśleć tylko się cieszyć. Chociaż powiem Ci ze jak ludzie się dowiedzieli że jestem w ciąży poprzedniej nagle wszyscy mi się do strat przyznali jakby to miało mnie pocieszyć, tak mi to stracha zrobiło że szok

Od tc spada możliwość straty do 3% a od 12 tc do 1%, więc nie ma co tak myśleć tylko się cieszyć. Chociaż powiem Ci ze jak ludzie się dowiedzieli że jestem w ciąży poprzedniej nagle wszyscy mi się do strat przyznali jakby to miało mnie pocieszyć, tak mi to stracha zrobiło że szok
no bardzo ci było to potrzebne 😱 ludzie naprawdę czasem nie myślą 😭

reklama
no bardzo ci było to potrzebne 😱 ludzie naprawdę czasem nie myślą 😭
Tak bardzo nie będę tu pisać wasz stresować ale napędzili mi stracha. Ale ludzie nie myślą, ja wiem może chcieli się pożalić bo to ciężki temat, ale jak ktoś stracił rok przed moja ciaza to czemu wtedy nie powiedział a dopiero jak ja byłam w zdrowej coszy w 14tc,

Do góry