aniaka96
Zaciekawiona BB
Z tym kolagenem to może być kłopot w tej formie, galaretki czy skóra z mięsa to i bez ciąży przez gardło mi nie przechodzą, teraz mogłoby być gorzejJa w poprzedniej ciazy przytyłam do 86 a miałam 72 na początku schudłam do 68 i później do góry. Rozstępy pojawiły mi się na piersiach i udach po urodzeniu. Ja stosowałam zwykły balsam nawilżający ale bardzo dobry z resibo. Co do rozstępów możesz wzbogacić dietę o kolagen bardzo zdrowe ale może niezbyt apetyczne. Dużo galaretek ale tych mięsnych, wywar rosół z nóżek kurczaka ale to lepiej mieć jakiegoś że wsi kupić, golonka z skórka. Wszędzie gdzie masz kolagen. Mi lekarz nawet mówił że parówki bo mają dużo skór zmielonych, że to jedyna wartość dodana parówek. Jeżeli masz predyspozycje genetyczne to nie przeskoczysz. Masaż przy balsamowaniu. Your Kaya wypuściła serię dla mam, również dobre kosmetyki z dobrym składem przedewszystkim i w nie się zaopatrzę a czy pomogą czas pokaże.
Masaż przy balsamowaniu tak, a może na sucho też coś może pomóc? Kojarzycie? Macie jakieś dobre szczotki do używania na sucho właśnie? Wiem, że lullalove ma takie w swojej ofercie, opinie generalnie spoko, ale czy na ciążowy hardcore rozstępowy też da radę? Serio jestem tym przerażona