Calineczka92
Fanka BB :)
Super, daj znać po wizycie!Ja mam dziś lekarza zobaczymy ile już mały waży i jak się ma
Ja jutro idę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, daj znać po wizycie!Ja mam dziś lekarza zobaczymy ile już mały waży i jak się ma
Super, daj znać po wizycie!
Ja jutro idę
To super wieści! Takie wizyty najlepsze!Ja już po wizycie jest wszystko w porządku. Badania dobrze. Malutki już ma ponad 2 kg doktor mówi że na giganta nie wygląda więc nie będzie wielki przepływy dobrze, więc mu jest tam komfortowo. Szczęśliwa matka wyszłam
To super wieści! Takie wizyty najlepsze!
Jutro zobaczę na wizycie dokładnie, w piątek miał 3kgTak jest s Twój malutki już ile waży?
O widzisz to nie widziałam nawet.Mi dziś doktor powiedział, że zalecane aby trochę przybrał do ponad 3 kg bo takie dzieciaczki się lepiej rodzi, gdyż lepiej się ustawiają w kanał rodny
Dam damNo ja też nie wiedziałam
Daj znać jak dziś po wizycie
U mnie termin CC wyznaczony na 27.09,także już końcóweczka. W przyszłym tygodniu jeszcze w czwartek mam ostatnia wizytę u mojego gina.No ja też nie wiedziałam
Daj znać jak dziś po wizycie