A to dobrze, ja jakieś 2 znalazłam, więc muszę ogarnąć bo do porodu już niedługo zostało
A już myślałam, że tylko ja tak mam
Fajnie bo chociaz nie jestem sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dobrze, ja jakieś 2 znalazłam, więc muszę ogarnąć bo do porodu już niedługo zostało
U mnie przewaga ubranek z H&M. Mam tez jakies pojedyncze sztuki ze smyka, ale z hm wg mnie są z bardzo trwałej bawełny. I mają delikatne wzory dla niemowlat, bez jakis zbędnych printów, mozna spokojnie prać w 60 st czy suszyć w suszarce.Gdzie kupowałyście ciuszki dla maluchów? jakieś sprawdzone firmy, sklepy?
U mnie hmmm różne hm, Smyk, Reserved, sinsay, Pepco itd.Gdzie kupowałyście ciuszki dla maluchów? jakieś sprawdzone firmy, sklepy?
Odpukać na razie jest okej, ale podobno najbardziej jest genetycznie to uzależnione, nie mniej jednak smaruje brzmienieA jak z waszymi brzuchami? Macie rozstępy? Ja mam tendencje do rozstępów i staram się smarować, ale nie wiem czy mi się to uda narazie walczę, ale zobaczymy
Odpukać na razie jest okej, ale podobno najbardziej jest genetycznie to uzależnione, nie mniej jednak smaruje brzmienie
A wszystkim co mam, Mustela, bio-oile, oliwka z babydreamTo tak jak i ja może nam się uda Czym smarujesz?
A wszystkim co mam, Mustela, bio-oile, oliwka z babydream