U mnie termin CC wyznaczony na 27.09,także już końcóweczka. W przyszłym tygodniu jeszcze w czwartek mam ostatnia wizytę u mojego gina.
Jakieś wskazania do CC czy Twoja decyzja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie termin CC wyznaczony na 27.09,także już końcóweczka. W przyszłym tygodniu jeszcze w czwartek mam ostatnia wizytę u mojego gina.
Położenie miednicowe. Ja bardzo chciałam sn rodzićJakieś wskazania do CC czy Twoja decyzja?
Położenie miednicowe. Ja bardzo chciałam sn rodzić
No ja skończyłam, w piątek w sumie mam koniec i w przyszłym tygodniu ogarnę temat z położna patronażową.A no to widzisz.. na to już niestety nie mamy wpływu
Ważne, że jest wszystko ok.
Ja jeszcze szkole rodzenia muszę zaliczyć początkiem października. Mam nadzieję że nie będzie niespodzianek i się uda
No ja skończyłam, w piątek w sumie mam koniec i w przyszłym tygodniu ogarnę temat z położna patronażową.
A ze szkoły rodzenia nie obejmie Ci?No ja położnej jeszcze nie mam
Aaa okej , ale na spokojne masz jeszcze trochę czasu, więc znajdzieszJa idę prywatnie na szkole rodzenia więc na fundusz one nie obejmują muszę szukać swojej.
Aaa okej , ale na spokojne masz jeszcze trochę czasu, więc znajdziesz
A to dobrze, ja jakieś 2 znalazłam, więc muszę ogarnąć bo do porodu już niedługo zostałoMam namiary do trzech, ale jakoś ciężko mi się zebrać