reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Dziękuję za słowa otuchy.. nie mam plamień, nie krwawie przebadała mnie, wkładała palce naciskała na brzuch i nic nie bolało.. ale mimo wszystko powiedziała że na 90% to jest to.. jutro kładę się do szpitala tam jaka mi robić betę i hcg dalej.. :(
nawet nie wiem co odpisać .. mam nadzieje ze jednak wszystko się ułoży

reklama
ja mam urlop do końca tygodnia, tak się trafiło ze w pierwszy dzień urlopu dowiedziałam się ze jestem w ciąży ;) 🥳 i tak się zastanawiam czy od poniedziałku tez będę tak żwawo do pracy wstawać 😅😳
ja bym mogła spać do oporu gdybym była w domu, ale 3 latek niestety to uniemożliwia zaraz jak pojawi się słońce 😂

reklama
Cześć dziewczyny. Podczytuje od jakiegoś czasu. Jestem w 7 tygodniu ciazy, termin mam na 14 października. Jestem po 6 poronieniach. Od początku walczę z krwiakiem, wiec jest plamienie głównie po nocy. Mam ponownie mnóstwo lekow, zastrzyki .Chciałam się przywitać, na pewno z każdym tygodniem będzie mi łatwiej się odzywać. Poki co nadal boje się otworzyć- z racji ze zawsze kończyło się tak samo… czyli poronienie zatrzymane po widocznej akcji serduszka.

Ostatnia edycja:
Do góry