reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

Cześć dziewczyny. Podczytuje od jakiegoś czasu. Jestem w 7 tygodniu ciazy, termin mam na 14 października. Jestem po 6 poronieniach. Od początku walczę z krwiakiem, wiec jest plamienie głównie po nocy. Mam ponownie mnóstwo lekow, zastrzyki clexane i prolutex -2x dziennie. Chciałam się przywitać, na pewno z każdym tygodniem będzie mi łatwiej się odzywać. Poki co nadal boje się otworzyć- z racji ze zawsze kończyło się tak samo… czyli poronienie zatrzymane po widocznej akcji serduszka.
a ustaliliście przyczynę tych strat?

reklama
Problemy immunologiczne, mutacja MTHFR. Na to miałam sterydy encorton 20 mg, intralipid . Jesteśmy przebadani pod każdym katem, jeździliśmy po wielu lekarzach w Polsce

Ostatnia edycja:
Problemy immunologiczne, mutacja MTHFR. Na to miałam sterydy encorton 20 mg, arecjom, sulfasalazyna, profraf, wlewy intralipid . Jesteśmy przebadani pod każdym katem, jeździliśmy po wielu lekarzach w Polsce
to najważniejsze, żeby wiedzieć na czym się stoi. Trzymam kciuki żeby teraz było ok ❤️

Cześć dziewczyny. Podczytuje od jakiegoś czasu. Jestem w 7 tygodniu ciazy, termin mam na 14 października. Jestem po 6 poronieniach. Od początku walczę z krwiakiem, wiec jest plamienie głównie po nocy. Mam ponownie mnóstwo lekow, zastrzyki clexane i prolutex -2x dziennie. Chciałam się przywitać, na pewno z każdym tygodniem będzie mi łatwiej się odzywać. Poki co nadal boje się otworzyć- z racji ze zawsze kończyło się tak samo… czyli poronienie zatrzymane po widocznej akcji serduszka.
Ja mam termin na 17 października. Leżę w szpitalu. Zainteresowało mnie to, że krwawisz głownie po nocy. Z czego to wynika przy krwiakach? U mnie cały dzień spokój, nawet nie ma śladu na papierze a Ok 19:00 krwawienie świeżą krwią. Wczoraj się powtórzyło. Z obchodu wiem, że mam leżeć. Jutro usg i beta.

Ja mam termin na 17 października. Leżę w szpitalu. Zainteresowało mnie to, że krwawisz głownie po nocy. Z czego to wynika przy krwiakach? U mnie cały dzień spokój, nawet nie ma śladu na papierze a Ok 19:00 krwawienie świeżą krwią. Wczoraj się powtórzyło. Z obchodu wiem, że mam leżeć. Jutro usg i beta.

Właśnie sama nie wiem. Po części ( ale to tylko moja teoria) wiąże to z zastrzykami. Co prawda mam je rozłożone: jeden wieczorem i 1 rano. W ciągu dnia w sumie tez leze cały dzień, z tym ze idę do łazienki. Muszę zapytać o to na piątkowej wizycie, lekarz tylko mówił ze mam leżeć i odpoczywać. Trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze usg!!

Ja wczoraj szłam do pracy na 4:30 😅😅 Ehh, jeszcze ciąża nie potwierdzona a ja już myślę o zwolnieniu 🤣🤣🤣

Jesteśmy z Tobą 😊😊 Jakieś wieści?
też bym z jednej strony poszła, ale malucha i tak muszę odprowadzić do przedszkola do 8.30 więc nie poszaleje ze spaniem 😂

reklama
Do góry