Czy Ty wczesniej bylaś na staraczkach? I mialas takie cyrki z nieregularnymi cyklami?To dobrze się umówiłaś, dostaniesz zapewne proga do sumplementowanie i będziesz spokojniesza przynajmniej. Powodzenia, będzie dobrze
reklama
Viki5588
Aktywna w BB
Gratulacje!!!!! ❤Mam wynik! Zobacz załącznik 1496975
O matko! Strasznie mi przykroHej, ja dzisiaj czuje się średnio od rana mnie delikatnie mdli.. wczoraj jadąc na badania z krwi wjechał we mnie chłopak cały samochód mam zniszczony.. poprosiłam o pogotowie, zabrali mnie na Sor a później na konsultacje ginekologiczną bo bałam się najbardziej o maluszka.. na szczęście wszystko ok ale ile przeszłam wczoraj stresu i nerwów to tylko ja i mąż wiemy
Tyle stresu przy stłuczce jest normalnie a co dopiero w ciąży..
dobrze ze wszystko sprawdzili i jest ok!
HeraUnique
Fanka BB :)
Mam nadzieje, że juz lepiejHej, tak. Trochę złe samopoczucie dało w kość i dlatego byłam nieobecna, potrzebowałam trochę resetu, a dwa jakoś powiadomienia mi nie wyskoczyły. Dziękuję, że pytasz.
Pogoda teraz tez nie rozpieszcza
Calineczka92
Dokładnie takCzy Ty wczesniej bylaś na staraczkach? I mialas takie cyrki z nieregularnymi cyklami?
Calineczka92
No nie rozpieszcza. Szału nie ma, ale zaczynam się chyba już do tego samopoczucia bardziej przyzwyczajać . Nawet wczoraj paczków nie pojadłam . Jedynego jakiego zjadłam to za chwilę zwróciłamMam nadzieje, że juz lepiej
Pogoda teraz tez nie rozpieszcza
Calineczka92
Współczuję, mi normalnie przy wypadku agresor się załącza i ostatnim razem też wylądowałam ze względu na mój kręgosłup, więc współczujęHej, ja dzisiaj czuje się średnio od rana mnie delikatnie mdli.. wczoraj jadąc na badania z krwi wjechał we mnie chłopak cały samochód mam zniszczony.. poprosiłam o pogotowie, zabrali mnie na Sor a później na konsultacje ginekologiczną bo bałam się najbardziej o maluszka.. na szczęście wszystko ok ale ile przeszłam wczoraj stresu i nerwów to tylko ja i mąż wiemy
agakra93
Współczuję przeżyć. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło.Hej, ja dzisiaj czuje się średnio od rana mnie delikatnie mdli.. wczoraj jadąc na badania z krwi wjechał we mnie chłopak cały samochód mam zniszczony.. poprosiłam o pogotowie, zabrali mnie na Sor a później na konsultacje ginekologiczną bo bałam się najbardziej o maluszka.. na szczęście wszystko ok ale ile przeszłam wczoraj stresu i nerwów to tylko ja i mąż wiemy
reklama