reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Hej. U mnie dziś w porządku. Dalej mam taki Mleczno brązowy śluz, ale nie panikuję. Czekam na wyniki progesteronu, bhcg 15960,9. Wiem, że przyrost bada się co 48h a nie co 6 dni, ale według kalkulatora jest 118% bo ostatnia beta wynosiła 1540 w sobotę. Jestem dobrej myśli. A co dziś u was?

Hej :) u mnie też dziś super, ja betę robiłam wczoraj z wynikiem 3627 i rośnie zgodnie z normami. Mój się już śmieje, że zrzutkę założy na te moje badania bo tak często chodzę 🤭 dziś miałam pierwszą zachciankę smakową, na szczęście dosc prymitywną. Spacer mam zaliczony trochę z przymusu bo narzeczony nie zdążył już rano zabrać syna do szkoły ale jakoś mi po nim lepiej :) miłego dnia dziewczyny ☺️

Dziewczyny byłam dziś na badaniach total HCG i trochę się zmartwiłam.
13.02 beta 274,82 progesteron 19,8
Dziś beta 1691,88 progesteron 15,8

Spadł mi progesteron a beta urosła dość sporo. Czy któraś z Was też tak miała? Zaczynam się martwić :(

reklama
Dziewczyny byłam dziś na badaniach total HCG i trochę się zmartwiłam.
13.02 beta 274,82 progesteron 19,8
Dziś beta 1691,88 progesteron 15,8

Spadł mi progesteron a beta urosła dość sporo. Czy któraś z Was też tak miała? Zaczynam się martwić :(
Ja bym poszła jak najszybciej do gin, może potrzebujesz suplementować proga.

Do góry