reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
właśnie wczoraj myślałam o Tobie, czy wszystko ok 🙂 jak się czujesz dzis ?
Dziękuję dziś z rana klasyczne wymioty, potem drzemki, a teraz muszę trochę się ogarnąć bo muszę jechać odebrać wyniki, później jeszcze dentysta, którego się boję przez moje odruchy wymiotne, które mam normalnie, a teraz to już całkiem 😅🙈

Mam wynik! 2C472464-30E3-43B7-A2C1-020E2BF78505.jpeg

reklama
Hej, ja dzisiaj czuje się średnio od rana mnie delikatnie mdli.. wczoraj jadąc na badania z krwi wjechał we mnie chłopak 🥺 cały samochód mam zniszczony.. poprosiłam o pogotowie, zabrali mnie na Sor a później na konsultacje ginekologiczną bo bałam się najbardziej o maluszka.. na szczęście wszystko ok ale ile przeszłam wczoraj stresu i nerwów to tylko ja i mąż wiemy 🥺

Do góry