Tez dostałam zgagę i do tego mam miłości południowe i ciągną się do wieczoraJak się czujecie dziewczyny?
Mnie zgaga nie opuszcza na krok
reklama
Nevka
Fanka BB :)
Tez dostałam zgagę i do tego mam miłości południowe i ciągną się do wieczora
Ojj najgorszeTez dostałam zgagę i do tego mam miłości południowe i ciągną się do wieczora
luuuuckyyy
Zaangażowana w BB
właśnie wczoraj myślałam o Tobie, czy wszystko ok jak się czujesz dzis ?Hej, tak. Trochę złe samopoczucie dało w kość i dlatego byłam nieobecna, potrzebowałam trochę resetu, a dwa jakoś powiadomienia mi nie wyskoczyły. Dziękuję, że pytasz.
Viki5588
Aktywna w BB
Umówiłam się na dziś na 15. Nie wytrzymam do poniedziałkowej wizyty. Ale się zmartwiłam, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze..Ja bym poszła jak najszybciej do gin, może potrzebujesz suplementować proga.
Elferyaa
Spokojnie. Mieścisz się w widełkach, lekarz prawdopodobnie przepisze progesteron lub luteinę. Wszystko będzie okUmówiłam się na dziś na 15. Nie wytrzymam do poniedziałkowej wizyty. Ale się zmartwiłam, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze..
Viki5588
Aktywna w BB
Jejku
Spokojnie. Mieścisz się w widełkach, lekarz prawdopodobnie przepisze progesteron lub luteinę. Wszystko będzie ok ❤
Dziękuję za wsparcie. Jak dobrze że siebie tu mamy nawzajem <3
Calineczka92
Dziękuję dziś z rana klasyczne wymioty, potem drzemki, a teraz muszę trochę się ogarnąć bo muszę jechać odebrać wyniki, później jeszcze dentysta, którego się boję przez moje odruchy wymiotne, które mam normalnie, a teraz to już całkiemwłaśnie wczoraj myślałam o Tobie, czy wszystko ok jak się czujesz dzis ?
Calineczka92
To dobrze się umówiłaś, dostaniesz zapewne proga do sumplementowanie i będziesz spokojniesza przynajmniej. Powodzenia, będzie dobrzeUmówiłam się na dziś na 15. Nie wytrzymam do poniedziałkowej wizyty. Ale się zmartwiłam, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze..
reklama
Hej, ja dzisiaj czuje się średnio od rana mnie delikatnie mdli.. wczoraj jadąc na badania z krwi wjechał we mnie chłopak cały samochód mam zniszczony.. poprosiłam o pogotowie, zabrali mnie na Sor a później na konsultacje ginekologiczną bo bałam się najbardziej o maluszka.. na szczęście wszystko ok ale ile przeszłam wczoraj stresu i nerwów to tylko ja i mąż wiemy