HeraUnique
Fanka BB :)
@Calineczka92 wszystko ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, tak. Trochę złe samopoczucie dało w kość i dlatego byłam nieobecna, potrzebowałam trochę resetu, a dwa jakoś powiadomienia mi nie wyskoczyły. Dziękuję, że pytasz.@Calineczka92 wszystko ok?
Mnie łapie bezsenność, a zarazem zmęczenie i mdłości. Ze mną w domku siedzi Synek, niecałe 1,5 roku i tak powolutku staramy się ogarniać nowa rzeczywistość i zmianyJak się czujecie dziewczyny?
Mnie zgaga nie opuszcza na krok
ooo malutka różnica wieku będzieMnie łapie bezsenność, a zarazem zmęczenie i mdłości. Ze mną w domku siedzi Synek, niecałe 1,5 roku i tak powolutku staramy się ogarniać nowa rzeczywistość i zmiany
Poszłam jak tylko się dowiedziałam o ciąży końcówka 4 tygodnia i w sumie bardzo dobrze bo szybko zostało wdrożone odpowiednie leczenieOoo… trochę zazdroszczę .
W którym tygodniu miałaś pierwszą wizytę?
Ja bym poszła jak najszybciej do gin, może potrzebujesz suplementować proga.Dziewczyny byłam dziś na badaniach total HCG i trochę się zmartwiłam.
13.02 beta 274,82 progesteron 19,8
Dziś beta 1691,88 progesteron 15,8
Spadł mi progesteron a beta urosła dość sporo. Czy któraś z Was też tak miała? Zaczynam się martwić