reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

Nadrobiłam. U mnie rodzice wiedzą i kilka bliskich osób. W pracy też już powiedziałam bo po pierwsze chodzę do siebie do ginekologa i szybko plotki się roznoszą po drugie już na badania prenatalne trzeba się umawiać. A to też u mnie.
W którym tygodniu jesteś? Pewnie już pisałaś ale niedawno dołączyłam i trudno przyswoić tyle informacji :)

reklama
Przespałam cały dzień. Męczyło mnie strasznie odbijanie, ból piersi. Dopiero wstałam i..na bieliźnie mini kropka jasnobrązowa. Gdyby nie jasne majtki nawet bym nie zauważyła...włożyłam palec i faktycznie jakiś taki brązowy ten śluz...ja już się zestresowałam 🥲 W sobotę wizyta, mam nadzieję, że to nic groźnego ..
Nie powinno się wkladac tan palcy bo mozna podrażnić sobie. Wystarczy lekko zahaczyć czy cus i moze pojawić się jakies lekkie krwawienie. I cyk stres ktory zupełnie nie jest potrzebny😉

Zatem co z seksem? Też jest niewskazany przez bite 9miesiecy? ;)
Penis ma paznokcie? 🤔 hmmm porownac penisa do palca..... ok....
Przede wszystkim czy ciąża czy tez nie palcy bez potrzeby się tam nie wkłada. I nie mówię o masturbacji etc ale polecam pogadać z ginekologiem 😊

Penis ma paznokcie? 🤔 hmmm porownac penisa do palca..... ok....
Przede wszystkim czy ciąża czy tez nie palcy bez potrzeby się tam nie wkłada. I nie mówię o masturbacji etc ale polecam pogadać z ginekologiem 😊
Ja nie mówię o badaniu szyjki, tylko delikatnym sprawdzeniu pochwy. Przecież badanie palpacyjne jest całkowicie normalne. Oczywiście z pełnym zachowaniem higieny i ostrożnie.

reklama
Ja nie mówię o badaniu szyjki, tylko delikatnym sprawdzeniu pochwy. Przecież badanie palpacyjne jest całkowicie normalne. Oczywiście z pełnym zachowaniem higieny i ostrożnie.
A ja mowie o tym,ze brązowa plamka czy rozowa przy takim badaniu moze byc spowodowana przypadkową zadra scianki przez paznokiec, pochwa jest wyjątkowo spulchniona w ciąży I wrażliwsza

Do góry