reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
a właśnie jestem po badaniu USG, plamienie ustało, ale brzuch dalej pobolewa. Dzisiaj było widać już zarodek ale bez akcji serca. W środę ponownie będą mnie badać i powinno być już serduszko. Narazie mnie tutaj trzymają
Ale już zarodeczek jest💚, super trzymam kciuki za Ciebie żeby wszystko było dobrze!

u mnie to samo, wczoraj już płakać zaczęłam, krzyczeć ze tylko w domu siedzę i sprzątam, ale spacerek pomógł. Niestety jakieś przeziebienie mnie dopada... nie wiem jak teraz się kurować...
zależy co Ci dolega, możesz brać paracetamol w razie goraczki, do nosa są takie psikacze ze srebrem (rhino argent) bodajże, to samo do gardła argentin T. A tak to herbatka z miodem, sok z malin i imbir ☺️ najlepiej wyleżec

zależy co Ci dolega, możesz brać paracetamol w razie goraczki, do nosa są takie psikacze ze srebrem (rhino argent) bodajże, to samo do gardła argentin T. A tak to herbatka z miodem, sok z malin i imbir ☺️ najlepiej wyleżec
naszczescie nie mam gorączki, narazie tylko zatoki zawalone i kaszel od wczoraj mokry. Herbatki pije nałogowo 😋 dzis wdrażam mleko z miodem i czosnkiem 🤮

u mnie to samo, wczoraj już płakać zaczęłam, krzyczeć ze tylko w domu siedzę i sprzątam, ale spacerek pomógł. Niestety jakieś przeziebienie mnie dopada... nie wiem jak teraz się kurować...
Mnie w sobotę powiedziała ginekolog żeby sobie pomagać lekami ale dwa razy się zastanowić szczególnie w tym pierwszym trymestrze. Ja w poprzedniej ciąży tak mega się przeziębiłam że nawet spać nie mogłam i wtedy mi powiedziała że można używać kropli do nosa ale rzadziej. Ale to już był trzeci trymestr.

Mnie w sobotę powiedziała ginekolog żeby sobie pomagać lekami ale dwa razy się zastanowić szczególnie w tym pierwszym trymestrze. Ja w poprzedniej ciąży tak mega się przeziębiłam że nawet spać nie mogłam i wtedy mi powiedziała że można używać kropli do nosa ale rzadziej. Ale to już był trzeci trymestr.
dlatego walczę walcze jak mogę i narazie nie biorę żadnych lekow. Ciekawa jestem czy np witaminę D moglabym stosować. W sumie często jest w suplementach dla kobiet w ciazy

reklama
Do góry