luuuuckyyy
Zaangażowana w BB
poleć coś ciekawegoJa za duzo czytam co i jak i w ogole sama sie dobijam dlatego staram sie oczyścić głowę chociaż minimalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poleć coś ciekawegoJa za duzo czytam co i jak i w ogole sama sie dobijam dlatego staram sie oczyścić głowę chociaż minimalnie
Ale już zarodeczek jest, super trzymam kciuki za Ciebie żeby wszystko było dobrze!a właśnie jestem po badaniu USG, plamienie ustało, ale brzuch dalej pobolewa. Dzisiaj było widać już zarodek ale bez akcji serca. W środę ponownie będą mnie badać i powinno być już serduszko. Narazie mnie tutaj trzymają
zależy co Ci dolega, możesz brać paracetamol w razie goraczki, do nosa są takie psikacze ze srebrem (rhino argent) bodajże, to samo do gardła argentin T. A tak to herbatka z miodem, sok z malin i imbir najlepiej wyleżecu mnie to samo, wczoraj już płakać zaczęłam, krzyczeć ze tylko w domu siedzę i sprzątam, ale spacerek pomógł. Niestety jakieś przeziebienie mnie dopada... nie wiem jak teraz się kurować...
naszczescie nie mam gorączki, narazie tylko zatoki zawalone i kaszel od wczoraj mokry. Herbatki pije nałogowo dzis wdrażam mleko z miodem i czosnkiemzależy co Ci dolega, możesz brać paracetamol w razie goraczki, do nosa są takie psikacze ze srebrem (rhino argent) bodajże, to samo do gardła argentin T. A tak to herbatka z miodem, sok z malin i imbir najlepiej wyleżec
na zatoki polecam płukanie, na początku masakra, ale fajnie odkaża zatoki i mnie zawsze skraca czas chorobynaszczescie nie mam gorączki, narazie tylko zatoki zawalone i kaszel od wczoraj mokry. Herbatki pije nałogowo dzis wdrażam mleko z miodem i czosnkiem
to musze spróbowaćna zatoki polecam płukanie, na początku masakra, ale fajnie odkaża zatoki i mnie zawsze skraca czas choroby
Mnie w sobotę powiedziała ginekolog żeby sobie pomagać lekami ale dwa razy się zastanowić szczególnie w tym pierwszym trymestrze. Ja w poprzedniej ciąży tak mega się przeziębiłam że nawet spać nie mogłam i wtedy mi powiedziała że można używać kropli do nosa ale rzadziej. Ale to już był trzeci trymestr.u mnie to samo, wczoraj już płakać zaczęłam, krzyczeć ze tylko w domu siedzę i sprzątam, ale spacerek pomógł. Niestety jakieś przeziebienie mnie dopada... nie wiem jak teraz się kurować...
dlatego walczę walcze jak mogę i narazie nie biorę żadnych lekow. Ciekawa jestem czy np witaminę D moglabym stosować. W sumie często jest w suplementach dla kobiet w ciazyMnie w sobotę powiedziała ginekolog żeby sobie pomagać lekami ale dwa razy się zastanowić szczególnie w tym pierwszym trymestrze. Ja w poprzedniej ciąży tak mega się przeziębiłam że nawet spać nie mogłam i wtedy mi powiedziała że można używać kropli do nosa ale rzadziej. Ale to już był trzeci trymestr.
ja biorę normalnie witaminę D cały czasdlatego walczę walcze jak mogę i narazie nie biorę żadnych lekow. Ciekawa jestem czy np witaminę D moglabym stosować. W sumie często jest w suplementach dla kobiet w ciazy
Ja biorę witaminę D cały czas już z pół roku przed ciąża pani doktor kazała mi suplementowacdlatego walczę walcze jak mogę i narazie nie biorę żadnych lekow. Ciekawa jestem czy np witaminę D moglabym stosować. W sumie często jest w suplementach dla kobiet w ciazy