reklama
JoannaBla
Zaciekawiona BB
Ja wczoraj miałam jakiś kryzysowy dzień … trochę mnie brzuch pobolewal i cały dzień mi się tak jakby przelewało a i humor tez jakos nie dopisywał, wewnętrzne rozdrażnienie. Dziś jest lepiej jest -8 i zamierzam isc z mężem na spacer do lasu dotlenić się, bo mam dość siedzenia w domu, a jeszcze tyyyyyle przed nami? A co u Was dziewczyny ??
HeraUnique
Fanka BB :)
Weekend ja czyszcze głowę z myslenia o ciazy chociaż mdlosci mi żyć nie dająJak tam dziewczyny? Coś tu się cicho zrobiło?
Ostatnia edycja:
JoannaBla
Zaciekawiona BB
Ja w ogóle nie mam i tez mnie to martwi czy to normalne xdWeekend ja czyszcze głowę z myslenia o ciazy chociaż mdlosci mi żyć nie dają
Lu_cy
mój mąż się czymś zatruł i właśnie mam obawy żeby się od niego nie zarazić. Jest odizolowany, ale wiadomo łazienka jedna i WC. Chodzę tylko i psikam tym płynem antyseptycznymJak tam dziewczyny? Coś tu się cicho zrobiło?
HeraUnique
Ja bym sie cieszyla gdybym nie miala bo powoli zaczyna mnie mdlic na wszystko. A to nie jest przyjemneJa w ogóle nie mam i tez mnie to martwi czy to normalne xd
G
guest-1678525588
Gość
Ja ostatnio jestem mniej aktywna.
Cały czas myśli krążą w głowie czy będzie ok. Odliczam dosłownie godziny do środowej wizyty. Tak mnie to absorbuje, że o niczym innym myśleć nie umiem.
Doszukuje się ustania objawów: piersi jakby już nie bolą wcale, tylko chwilami mam mdłości. Za to cały czas mam duży apetyt tylko czy to akurat jakiś objaw? Nie wiem.
Ehh.. niech ktoś mi tylko powie że ciąza to taki piękny okres w życiu kobiety;o
Cały czas myśli krążą w głowie czy będzie ok. Odliczam dosłownie godziny do środowej wizyty. Tak mnie to absorbuje, że o niczym innym myśleć nie umiem.
Doszukuje się ustania objawów: piersi jakby już nie bolą wcale, tylko chwilami mam mdłości. Za to cały czas mam duży apetyt tylko czy to akurat jakiś objaw? Nie wiem.
reklama
HeraUnique
Ja za duzo czytam co i jak i w ogole sama sie dobijam dlatego staram sie oczyścić głowę chociaż minimalnieJa ostatnio jestem mniej aktywna.