HeraUnique
Fanka BB :)
Wlasnie chodzi o to zeby nie czytac w sieci przeczytałam juz chyba kazdy mozliwy zly scenariusz.... I jestem zawieszonapoleć coś ciekawego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie chodzi o to zeby nie czytac w sieci przeczytałam juz chyba kazdy mozliwy zly scenariusz.... I jestem zawieszonapoleć coś ciekawego
Tak wit. D jak będziesz mieć za dużo to poprostu ją wysikaszdlatego walczę walcze jak mogę i narazie nie biorę żadnych lekow. Ciekawa jestem czy np witaminę D moglabym stosować. W sumie często jest w suplementach dla kobiet w ciazy
0.4 to profilaktyczna dawka. Bądź spokojna, jak przepływy będą ok to nie ma się czym martwicHej dziewczyny byłam dziś u lekarza (w przyszły czwartek już mam dobrego wybranego )ale teraz ze względu na ta heparyne poszłam jeszcze do tego ..przepisał mi heparyne -dawkę 0,4 .. pęcherzyk widoczny ,powiedział ze to 4,5 tydzień ,zalecił 3 duphastony dziennie brać ( bez sprawdzenia jakiś wyników czy coś ) ,tez nad ta dawka heparyny się zastanawiam ale nie mi oceniać ..
Super, że już widać . Jeśli chodzi o leki nie biorę i nie mam zielonego pojęcia, więc nie podpowiem.Hej dziewczyny byłam dziś u lekarza (w przyszły czwartek już mam dobrego wybranego )ale teraz ze względu na ta heparyne poszłam jeszcze do tego ..przepisał mi heparyne -dawkę 0,4 .. pęcherzyk widoczny ,powiedział ze to 4,5 tydzień ,zalecił 3 duphastony dziennie brać ( bez sprawdzenia jakiś wyników czy coś ) ,tez nad ta dawka heparyny się zastanawiam ale nie mi oceniać ..
Ja mam 0,4 to chyba standardowa dawka jeśli chodzi o heparynę zwiększają jeśli by się coś działo .Hej dziewczyny byłam dziś u lekarza (w przyszły czwartek już mam dobrego wybranego )ale teraz ze względu na ta heparyne poszłam jeszcze do tego ..przepisał mi heparyne -dawkę 0,4 .. pęcherzyk widoczny ,powiedział ze to 4,5 tydzień ,zalecił 3 duphastony dziennie brać ( bez sprawdzenia jakiś wyników czy coś ) ,tez nad ta dawka heparyny się zastanawiam ale nie mi oceniać ..
dziekuje za info0.4 to profilaktyczna dawka. Bądź spokojna, jak przepływy będą ok to nie ma się czym martwic
Mam pytanie do Ciebie a lekarz ci mówił ,ze jakby pojawiło się plamienie ,krwawienie z nosa bądź jakieś inne nieporządane sprawy wynikające z krwią to żeby odstawić heparynę na 2 dni ?dziekuje za info
miałam krwawienia i lekarz nie kazał odstawiaćMam pytanie do Ciebie a lekarz ci mówił ,ze jakby pojawiło się plamienie ,krwawienie z nosa bądź jakieś inne nieporządane sprawy wynikające z krwią to żeby odstawić heparynę na 2 dni ?
A mi właśnie lekarz na usg powiedział ,ze jakby się coś działo to odstawić na jeden dwa dnimiałam krwawienia i lekarz nie kazał odstawiać