reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Cześć, ja już po. Krwiak jest nadal ale na szczecie z ciąża wszystko dobrze, to dopiero 6 tydzień skończony a serduszko juz biło. Wróciłam do domu i leżę, tak przez kolejne 2 tygodnie do następnej wizyty :) nadal się boję bo ryzyko poronienie jest, ale prawidłowa ciąża to najlepsza wiadomość :)
Dziewczyny, życzę wam jak najlepiej i trzymam kciuki za was wszystkie :)
Super wieści, będzie dobrze 💚🍀 odpoczywaj!

reklama
Na kiedy macie wogóle terminy przewidywane ? ❤️
Ja według aplikacji termin 29 września ale kto wie może i październik dowiem się dopiero 16 lutego bo mam wizytę na pierwszej wizycie nie założyła mi karty ciąży na usg był widoczny pęcherzyk i ciałko żółte wiec mam nadzieje ze już 16 lutego będzie założona karta i więcej się dowiem. :)

@Aewea jak tam wizyta czy ja przegapiłam, że pisałaś?
hej, niestety na usg nic nie było widać, lekarz powiedział, ze prawdopodobnie wina starego sprzętu. Dostałam skierowanie na wiele badań i mam się zgłosić za dwa tygodnie. Ale nie wytrzymam tyle czasu i już szukam jakiegoś terminu na usg

reklama
Do góry